Mondana nekem valaki "lerakhatatlan" könyveket?
Cassandra Clare - Végzet ereklyéi trilógia ( személy szerint faltam a könyveket :D )
Richelle Mead - Vérvonalak( ez egy spin off történet, szóval érdemes először a Vámpírakadémiát elolvasni az írónőtől)
Lauren Oliver - Delírium
Sarah Dessen - Tökéletes
Simone Elkeles - Tökéletes kémia
Suzanne Collings - Az éhezők viadala trilógia - én ezekkel a könyvekkel voltam úgy, hogy nem tudtam letenni őket:)
Remélem tudtam segíteni! :)
Leiner Laura - A Szent Johanna Gimi 1.,2.,3.,4.,5.,6.
Nagyon jóóó!
Szerelmes lányok (sorozat)
Evermore +részei (misztikus)
Lauren Kate - Fallen +részei (misztikus)
Suzanne Selfors - Mentsük meg Júliát!
Csitt, Csitt + részei (misztikus)
Sarah Dessen - Figyelj rám!
Frédérique Deghelt - Valaki másnak az élete
!SZUROVECZ KITTI - GYÉMÁNTFIÚ +részei (Ezt mindenképpen olvasd el! Ezt a könyvet keresed! :) Én nagyon szeretem! A kedvencem! És NEM misztikus ;D)
Szurovecz Kitti - Fényemberek +részei (nem nagyon, de azért misztikus)
Ja... és el nem felejtsem! Ezekről a könyvekről találsz kritikát, és még több könyvet ezen az oldalon.:) [link]
Régi vicc, hogy vettem egy könyvet az antigravitációról. Egyszerűen letehetetlen. :)
Vavyan Fable-t olvasni már nem divat? Nem is olyan régen még agyba-főbe ajánlgatták nekem, mert "csajos, vicces, romantikus, nem lehet megunni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!