Tudnátok mondani tiniknek való könyveket?
Girl 15 és Girl 16
Ennek elég gagyira sikerült a magyar borítója, de a könyv jó! :) Egy lányról szól, aki az elsőben 15, a másodikban már 16 éves (ahogy a cím is mutatja...). Nekem tetszett, és csak 500 Ft-ért vettem darabját, újonnan.
Bianka Minte-König
Az ő könyveit nem szeretem annyira, de szerintem még ebbe a kategóriába tartoznak. És nem annyira gyerekesek, mint amilyennek tűnnek :D (mondjuk még csak egyet olvastam)
Ennek a Pimasz csajszik-Pimasz könyveknek van még pár darabja, azokat is elolvashatod szerintem.
Bad Girl
Gyűlölöm... De lehet, hogy neked tetszene. Ez ilyen gazdag, elkényeztetett és elég züllött kölykökről szól, össze-vissza kavargó szerelmi szálakkal.
A neveletlen hercegnő naplója
Ez is gyerekesnek tűnik, de nem éppen az... Én csak a 3.-ig olvastam, mert ott Happy End van a szerelmi szál kapcsán, utána meg már csak bonyodalmak lesznek. De te elolvashatod végig, azok a részek is jók.
Tinibálvány
Egynek elmegy. :)
Egy igazi amerikai lány 1,2
Még nem olvastam...
Hogyan legyünk népszerűek?
Ezt sem olvastam...
A macskám, a családom és a fiúk + a folytatásai
Számomra idegesítő volt, és nem is olyan, mint a film. Csak az első könyvet olvastam, de ha jól tudom, egyébként nem lesz Happy End :D
Meg van valamiféle Szívzűrök sorozat is, de azt sem csípem.
Bocsi, ha nem tudtam segíteni, de csak ennyit ismerek... :( Mangákat olvasol? Animéket, filmeket, sorozatokat nézel? Abban nem kell segítség? :) (Nem mintha tudnék mondani...)
köszi.
megnéztem őket... volt 1-2 ami tetszett :)
a bad girl tényleg olyan mint a gossip girl? :)
animék közül a death note volt ami tetszett meg a full metal alchemist . A többi amit néztem nem volt vmi jó. Te tudsz vmit? :)
A Gossip Girl a Bad Girl alapján készült, szóval igen, olyan. :)
Bár előttem írtak néhányat, de minden Meg Cabot-könyv, ezen kívül itt is találhatsz néhányat, ami tetszik: [link]
hello :D
én nagyon szeretm a vöröspöttyös könyveket:
Eperszedő
Tizenhárom okom volt (egy kicsit durva, elgondolkoztató)
Lúzerek és Bálkirálnyők
és ami nem vöröspöttyös: Négyen egy gatyában
Hűvösvölgyi suli 1.
Hűvösvölgyi suli 2.
Csak az 1-et olvastam, de az nagyon jó volt, kicsit sajnálom rá a pénzemet, mert kb. 2900 ft, és néha voltak skype beszélgetések, és akkor egy oldalon volt talán 5 sor mondat. (képek nincsenek benne) a másodikat még nem olvastam, de az első nagyon jó volt. 14 éves ikerpárról szól (nem olyan, mint a Két Lotti) szerelmi, családi, és iskolai gondokkal, élményekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!