Melyik könyvektől nem lehet félni, de mégis izgalmas?
Figyelt kérdés
Mivel itt a nyár, valami jó könyvet szeretnék olvasni. Nem szeretem azokat a könyveket, amiktől félek, de legyen izgalmas. Tudtok ilyeneket ajánlani?2012. jún. 19. 21:37
1/6 A kérdező kommentje:
pl. vöröspöttyös, csak azt elfelejtettem kiírni
2012. jún. 19. 21:40
2/6 anonim válasza:
Stephen Kingtől a Talizmán:) Kedvenc:)
3/6 chrishu válasza:
Gyűrűk ura, Hobbit, Eragon 1-3 ezek mind jók és izgalmasak, de ajánlom még Steve Jackson és Ian Livingstone könyveit, mert ők olyat írnak amibe te vagy a főhős :)
4/6 anonim válasza:
Én (ha kalandregényeket szeretnél) akkor ajánlom a Karl May könyveket+ Jules Verne: A rejtelmes sziget.
Ha klasszikust akkor Dumas: Monte Cristo Grófja, bár nagyon hosszú, de rendkívül izgalmas könyv, de ajánlom Rejtő Jenőt is (pl Vesztegzár a Grand Hotelben, Az elveszett cirkáló)
Rejtő nagyon vicces, ha nevetni szeretnél egy izgalmas regényen akkor én a helyedben vagy a Vesztegzár a Grand Hotelbent, vagy az elveszett cirkálót olvasnám. :)
5/6 anonim válasza:
Én is Stephen Kinget ajánlom.! :) imádom a könyveit :)
Most olvastam a Coloradói kölyköt.. nagyon jó ;)
Vagy Stephen King - Az 1-2.. itt a gyerekek egész életét átéled.. imádtam.. sírtam is rajta párszor.. alig tudtam letenni.. ^^
15/F
6/6 anonim válasza:
Hát ha a vörös pöttyös könyvekhez hasonlót szeretnél akkor én Nalini Singh könyveit ajánlanám, esetleg J.R.Ward könyveit, ha krimit akkor Dan Brown, Vavyan Fable vagy Agatha Christie. Én mondjuk Laurell K. Hamilton könyveit is szeretem, de az egyik szériája vámpíros, bár a nagy felhang miatt lehet, azt nem szeretnél olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!