Olyan könyveket keresek amik nagyon izgalmas és nem lehet letenni őket, regény, krimik előnyben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 21:38
2/23 anonim válasza:
A tíz kicsi néger. MEg talán a Warhammer skeaven vadász!
3/23 anonim válasza:
Sherlock Holmes könyvek, Agatha Christie könyvek, meg nekem a Dan Brown könyvek is ilyenek.
4/23 anonim válasza:
Millenium trilógia, Leslie L. Lawrence könyvek
5/23 anonim válasza:
The Hunger Games - Az éhezők viadala (letehetetlen, de a filmet mindenképpen csak utána nézd meg!)
6/23 anonim válasza:
Nem krimi, de Wilbur Smith-nek elég jó könyvei vannak. Nagyon sok Afrikában játszódik, olyan vadászós, kalandos, izgalmas fajták.
7/23 anonim válasza:
Stephen Hunter, Nelson DeMille, Elmore Leonard könyvei.
8/23 anonim válasza:
Wilbur Smithnek nagyon izgalmasak a könyvei! Pl: Ragadozó madarak, Monsun, Kék horizont ezek egy sorozat részei, de külön-külön is érthetőek. Kalózokról szólnak.
9/23 anonim válasza:
Martina Cole könyvek pl. Cellatársak, A veszélyes hölgy, Maura játszmája stb. én imádtam őket, Librien is kaphatók :)
10/23 anonim válasza:
Leiner Laura : Szent Johanna Gimi ezt 100% hogy nem teszed le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!