Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan könyveket keresek amik...

Olyan könyveket keresek amik nagyon izgalmas és nem lehet letenni őket, regény, krimik előnyben?

Figyelt kérdés
2012. máj. 30. 21:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Jodi Picoult könyveit nem lehet letenni, nagyon izgalmasak.
2012. jún. 1. 20:52
 12/23 Saintmichel válasza:
Trónok harca, Katedrális, a teljes Dűne univerzum... stb...
2012. jún. 2. 08:26
 13/23 baranydani válasza:

Patrick Ness - Kés a zajban

Nem krimik ugyan de számomra letehetetlen könyvek azok amiket Charles Bukowski írt.

Agatha Christie összes :) Tíz kicsi néger, Alibi, Ferde ház, mind mind tökéletes olvasmány.

2012. jún. 2. 11:52
 14/23 anonim válasza:
Boyd Morrison - Bárka :)
2012. jún. 2. 14:13
 15/23 kempingbringas válasza:
Én a Sven Hassel könyvekre szavazok,ezt tényleg nem tudtam lerakni,folyamatosan történnek benne a dolgok.
2012. jún. 2. 19:49
 16/23 anonim válasza:

Üdv,

Klasszikussal kezdeném:

Raymond Chandler-tõl minden(összesen 8 és fél könyvet írt, a 9.-et nem tudta befejezni,a Nagy Manitou örök vadászmezeire távozott). Kedvencem ezek közül: Elkéstél, Terry!, de bármelyiket bármikor újra olvasom.

Magyarok közül említették már Leslie L. Lawrance(Lõrincz L. László)-t,én Vavyen Fable-t(Molnár Éva) tenném fel a polcra(Vis Major sorozat, Halkirálynõ sorozar, vagy az önálló darabok közül a Jégtánc, a Fattyúdal, vagy, ha sokat szeretne nevetni, akkor a Mesemaraton.)

Szóba került már a Katedrális (ennek a folytatása is nagyon jó), de Ken Follet-nek nagyon sok jó egyéb könyve van(Tû a szénakazalban/Egy Férfi Szentpétervárról, stb)

Csak, amit én leírtam, fél év, ha elfogytak ezek szóljon, írok még ilyeneket, mint pl : Szinuhé(Mika Waltari)/A Tajpan - A Patkánykirály(James Clavell)...még tudnám folytatni.

Jó szórakozást!(és végre, valaki OLVAS!!)

2012. jún. 3. 09:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Ken Follett összes könyve :) A katedrális, és Az idők végezetéig van nálam az élen, de A Tű a szénakazalban is nagy kedvenc. Meg az összes többi, nagyon ajánlom őket.
2012. jún. 3. 15:12
 18/23 anonim válasza:
Kámaszutra :d
2012. jún. 4. 08:32
 19/23 anonim válasza:
Stephen King: Dolores, Christine, Carry, A rémkoppantók, Rémálom a sivatagban, bármi...
2012. jún. 4. 21:20
 20/23 anonim válasza:
Ken Kesey: Száll a kakukk fészkére
2012. jún. 4. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!