Olyan könyveket keresek amik nagyon izgalmas és nem lehet letenni őket, regény, krimik előnyben?
Patrick Ness - Kés a zajban
Nem krimik ugyan de számomra letehetetlen könyvek azok amiket Charles Bukowski írt.
Agatha Christie összes :) Tíz kicsi néger, Alibi, Ferde ház, mind mind tökéletes olvasmány.
Üdv,
Klasszikussal kezdeném:
Raymond Chandler-tõl minden(összesen 8 és fél könyvet írt, a 9.-et nem tudta befejezni,a Nagy Manitou örök vadászmezeire távozott). Kedvencem ezek közül: Elkéstél, Terry!, de bármelyiket bármikor újra olvasom.
Magyarok közül említették már Leslie L. Lawrance(Lõrincz L. László)-t,én Vavyen Fable-t(Molnár Éva) tenném fel a polcra(Vis Major sorozat, Halkirálynõ sorozar, vagy az önálló darabok közül a Jégtánc, a Fattyúdal, vagy, ha sokat szeretne nevetni, akkor a Mesemaraton.)
Szóba került már a Katedrális (ennek a folytatása is nagyon jó), de Ken Follet-nek nagyon sok jó egyéb könyve van(Tû a szénakazalban/Egy Férfi Szentpétervárról, stb)
Csak, amit én leírtam, fél év, ha elfogytak ezek szóljon, írok még ilyeneket, mint pl : Szinuhé(Mika Waltari)/A Tajpan - A Patkánykirály(James Clavell)...még tudnám folytatni.
Jó szórakozást!(és végre, valaki OLVAS!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!