Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen izgalmas romantikus...

Milyen izgalmas romantikus kaland regényeket tudnék olvasni? Aki tud címeket kérem írjon!?

Figyelt kérdés
A vöröspöttyös könyvek közül sokat olvastam, abból is szívesen várok címeket. Viszont most elsősorban olyan történetekre gondoltam ami hasonlít ezekre, de nincs benne misztikus szál és ugyanakkor nagyon izgalmas.
2012. jún. 5. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:

AZ éhezők viadala - talán nem annyira romantikus, de mindenképpen kalandos, és azért van benne szerelem is. :)

A vámpírakadémia sorozatot ajánlanám még, amibe viszont sajnos van misztikus szál is, mégpedig, hogy vámpírokról beszélünk. Illetve morákról, strigákról és dampyrokról. :) Szerintem megéri elolvasni, mert egyáltalán nem zavaró benne ez a vámpíros dolog, mégis izgalmas, akciódús és romantikus. :)

2012. jún. 6. 08:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Az éhezők viadalát én is ajánlom. Az a kedvencem.

Kerstin Gier: Rubinvörös/ Zafírkék (időtazós, nagyon humoros és romantikus)

Nem VP-s de nagyon jó:

Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek

2012. jún. 6. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Leslie L. Lawrence könyvei - alapból krimik, de elég izgalmasak és kalandosak és szerelmi szál is szokott lenni.

Mery Higgins Clark: Halálos tánc

Stieg Larsson: Millenium trilógia

2012. jún. 6. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!