Hova lett a tisztelet a könyvek, és íróik felé?
Mert manapság miért vegye meg az ember ha neten is fenn van akkor inkább itt olvasom,de igazad van ettől függetlenül:S
De én személy szerint azért nem veszem meg mert nem tudom..
És lehet mások is legalábbis némelyikek(nem mások nevében akartam beszélni..)
Én nyugdíjas vagyok. Kb 1500 kötetnyi könyvem van, ebből
tán 10-et vettem az utolsó 20 évben. Nem a kedvem ment el.
Diákkoromban még 3,-Ft-ért lehetett Balzacot, Steinbecket,
Thomas Mannt, Mikszáthot, Móriczot venni. Az egy korsó sör
vagy egy csomag cigi ára volt. A krimi volt a drága, azért
már 10 korsó sört is kellett áldozni. Félreértések elke-
rülése végett: nem sírom vissza a komenizmust.
Engem is nagyon bánt ez a dolog... Most már szinte semilyen muvészt nem tisztelnek.. :(
Én énekesno akarok lenni, attól félek, hogy az emberek engem se fognak tisztelni, és nem veszik meg a CD-imet, hanem inkább az internetrol lehúzogatják...
A kiadók a kiégett régieket futtatják újra és újra. Mert az ő könyveiket már csak a "nagy" nevük miatt veszik. Akinek újként sikerül valamit elérnie, annak letöltik a könyvét. Kiábrándul az írásból, vagy egyszerűen nem tudja kiadatni a könyvét.
Azért nincsenek újak, mert hiányzik a tisztelet. Te vagy rá az élő példa.
Én tisztelem az arra érdemes írókat,de ilyenből nagyon kevés van manapság.Amúgy az a véleményem,hogy egy igazi MŰVÉSZ nem az alkotásait használja pénzhajhászásra.
ui:még soha,egyetlenegy könyvet,de még egy képregényt sem töltöttem le sehonnan.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!