Szerintetek igaz az, hogy a Szent Johanna Gimiben valaki tolókocsis lesz? Ha igen, szerintetek ki?
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 19:22
1/14 anonim válasza:
te jó isten-.- szerintem se.Honnan veszed ezt a hülyeséget??
2/14 anonim válasza:
szerintem valaki csak elkezdte terjszteni ezt a hülyeséget, mert már olyan elege volt az szjg-ből :D meg a sok kérdésből , ami itt előfordul
Nem nézem ki leiner laurából, hogy egy ilyen nagy fordulatot tenne bele egy TINIKNEK szóló könyvbe.
3/14 A kérdező kommentje:
Sok helyen lehet hallanni,én nem hinném hogy igaz bár kitudja.
2012. aug. 4. 21:15
4/14 anonim válasza:
csak azok a hirek igazak, amik leineraura honlapjan jelennek meg, a tobbi sztem kacsa. gondolj bele, sztem az ironö nem adja oda senkinek a konyvet elore, csak a nagyon kozeli baratainak, rokonainak es persze a kiadonak! :)
5/14 anonim válasza:
2.Kommentelő.
Igazad van nekem is nagyon elegem van már belőle.
6/14 anonim válasza:
Szia az egyik (nem hivatalos) rajongói oldalon lehet ezt olvasni Gáborról azzal az indoklással hogy nem elég színes egyéniség és nem történik vele semmi. Szerintem Biztos NEM igaz!
7/14 anonim válasza:
MI???? Mondjuk, lehet, de szerintem ez a Gábor teljesen felesleges szereplő. Semmi soha nem történik vele. Uncsi.
8/14 anonim válasza:
szerintem ez a legnagyobb hülyeség h valaki tolókocsis lesz! Laura tuti h nem tenne ilyet egy szereplővel sem.Aki meg elhiszi ezt annak csak gratulálni tudok:)
9/14 anonim válasza:
Ez nem igaz!Leiner Laura írta hogy ilyen nem lesz!
10/14 anonim válasza:
Lehet, hogy Gábor nem színes egyéniség, de nem fölösleges!!! Vkinek ilyennek is kell lennie. A tolókocsival kapcsolatban, én is most hallottam először, nem érdekel, hogy igaz-e, hamarosan úgyis megjelenik a 7, nem szeretem, hogy ha egy könyvben előre megmondják mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!