Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mi lesz a Szent...

Szerintetek mi lesz a Szent Johanna Gimi 7 (Útvesztő) -ben?

Figyelt kérdés
Mármint, azt már sok kérdésben megtárgyaltuk, kik fognak szakítani. De mi lesz a nyáron? Arnold? Rányomul Renire? Ki lesz tolószékes, már ha igaz ez. Egyébként, ha Virágék vagy Kingáék szakítanak, nehezebb lesz Corteznek és Reninek is, nem?

2012. aug. 2. 11:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Blogokon, meg az SzJG facebook oldalán olvastam ezt a tolószék-dolgot. Ja! Meg itt, a gyakorin.
2012. aug. 3. 12:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez a tolószékes dolog nem igaz. Laura egy blogbejegyzésének ( [link] ) a vége felé cáfolja.
2012. aug. 11. 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Arnold nem fog rányomulni Renire!!! Mindenki vádolja, pedig sztem ő is jófej, de senkise gondol bele a helyzetébe. Lehet, hogy néha követ el hibákat, de én sajnálom. Egy olyan lányt szeret, aki csak az egyik legjobb barátjának gondolja, és egy sokkal menőbb fiúért rajong. A tolószékes dolog meg szerintem hülyeség.
2012. aug. 13. 14:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Gábor és Kinga jönnek össze, az nem lenne meglepő.
2012. aug. 13. 15:41
 15/19 Lucky04 válasza:
Arnold nem fog rányomulni Renire és nem lesz tolószék. Valaki biztos szakítani fog ezt Laura mondta. Szerintem az Ricsi és Virág lesz mert ők már elég uncsik vagy Kinga és Zsolti, mert ők folyton veszekednek. Ja és Dave és Tami összejönnek akár csak Peti és Kata.
2012. aug. 21. 16:48
 16/19 anonim válasza:
neeeem csak Kinga és Zsolt fognak szakítani.....azt tudom:D
2012. dec. 23. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Kata és Peti nem jön össze mert Gáboral jön össze Arnoldnak lesz barátnője
2013. máj. 20. 12:41
 18/19 anonim válasza:
Senki se kerül a toloszékbe...ez egy nagy hűlyeség..
2013. aug. 12. 09:35
 19/19 anonim válasza:
A nyáron nem lesz semmi. Arnold nem fog rányomulni Renire, mert Ricsi és Virág is ott lesz a könyvesboltban. Nem lesz senki tolószékes, ez hülyeség. Valamennyivel nehezebb lenne nekik is, de nem fog szakítani Ricsi Virággal, Kinga és Zsolti szakítanak,aztán Kinga összejön Dave-val. Kinga és Zsolti szakítása pedig nem zavar sok vizet.
2018. máj. 13. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!