Csak nekem nem szimpatikus J. K. Rowling?
Szerencséje volt, hogy felkapták. Ha ide született volna Mo.-ra, akkor senki sem lett volna belőle. És szerintem is ellenszenves. Kis utalásokkal és kapcsokkal tűzi más dolgokhoz a műveit. Egyből ott a Bölcsek Köve, amit egy az egyben az alkímiából lopott. És még rengeteg minden, amit egy járatosabb olvasó így reagál le: "Hmmm... mintha már olvastam volna valahol..." Sokakatt vett rá az olvasásra, de legtöbben azt sem tudják, mik a részletek, miket olvasnak.
Nekem sem szimpatikus.
Ja és ez a gusztustalan médiafogása, hogy Dumbledore meleg! Haj... irányt változtatott a Föld is, mikor meghallotta. Gusztustalan... meleg létemre (gondolom a melegeket akarta rávenni, hogy vegyék a könyveit) gusztustalannak találom ezt, és semmire sem jó. Ezzel inkább elvett a könyvek értékéből, mintsem adott volna hozzá. És tudni lehet, hogy csak a pénzért.
1. voltam.
nos az én véleményem az, hogy a könyvei életem legjobb könyvei voltak(HP sorozat).2 részen is bőgtem és áá egyszerűen az nekem a letehetetlen könyv...a Twilighot meg a New Moont tegnapelőtt meg tegnap elolvastam.a másodikon sírtam.azok is nagyon jó könyvek,de az az érdelem és a szerelem miatt...a hp az izgalom miatt:D
viszont az írónő valahogy nem szimpi nekem se.ja és az hogy Dumbledore meleg az szerintem már több volt annál amit meg lehetett volna említeni a könyvvel kapcsolatban...kicsit szánalmas is...
Én nem olvastam egyik könyvét sem, a belőle készült filmek közül pedig csak az elsőt láttam, és nekem nem nyerte el a tetszésemet
Csodálkozok, hogy olyan emberek, akik egyébként könyvet sem vesznek a kezükbe, hogy tudják a HP-t imádni, én aki rengeteg könyvet olvasok, el nem tudnám olvasni semmi pénzért...nem értem
Az írónőről pedig no comment, nekem is rettentően unszimpatikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!