Tudtok olyan könyveket ajánlani ami egy tinédzser életéről szól?
Mindegy, hogy mi csak egy tinédzser mindennapjairól szóljon. Lehet régen vagy most íródott az mindegy.
Pl: Adrian Mole, Szent Johanna gimi
Előre is köszönöm!
15/L
Lúzerek és Bálkirálynők. Nekem tetszett. : )
Olyan is érdekel amibe vannak, vámpírok, tündérek meg ilyenek?
Meg Cabot: Neveletlen hercegnő sorozat, Egy igazi Amerikai lány
Kerstin Gier: Időtlen szerelem ( 3 részes, az utolsó kötet novemberben jön ki)
Szabó Magda: Abigél ( bár ez nem nagyon hasonlít a SzJG- re,de nagyon-nagyon jó könyv)
Most csak ezek jutottak eszembe.
Leirer Aliz: Lilla titkos naplója (ennek a hatására kezdtem pl könyveket írni..:D)
Patricia Schröder: Csajszik.hu sorozat
Kathyrn Lamb: Egy tini nő kalandjai (és ennek folyatásai, nem tudom van-e neve a sorozatnak)
Cindy Jeggeries: Sztárképző sorozat
Thomas Brezina: Őrület! Sztár lettem! (ez meg akkoriban nagy kedvencem volt, aztán pár éve újraolvastam, és még mindig tökjó:))
nem tudom, hogy neked ezek mennyire tetszenének, én kb 11-12 éves koromban imádtam őket nagyon, 15évesen már sokkal komolyabb könyveket olvastam. de mindegyiket ajánlom:)
17/L
Jacqueline Wilson könyvek
Én inkább írókat ajánlok, érdemes szétnézni a könyveik között! :)
Meg Cabot, Thomas Brezina, Kahryn Lamb, Jacqueline Wilson. A legutóbbitól is vannak jó könyvek, nehogy azt hidd, hogy mindegyikben meghal valaki! (Ezeket olvastam, és ezek jók: A másik lány, Mi baj lányok, Micsoda anya!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!