Milyen könyvet ajánlanátok egy tinédzser lánynak?
Figyelt kérdés
Itt a nyár és olvasásra adtam magam. Kötelezők kiolvasva. :) A csöpögős tiniregényeket nem szeretem, csillámvámpírok kilőve. Fantasy- és kalandregényeket olvasok szívesen. Ötletek?2012. júl. 9. 00:26
2/9 anonim válasza:
kötelezőt én sose olvastam ki,azt se tom mit kell(5 könyv az biztos)
3/9 anonim válasza:
Robert Merle, Védett férfiak
Mesterségem a halál
4/9 anonim válasza:
Richelle Mead Vámpírakadémia(nem vagyok tini és kétkedve kezdtem el olvasni,de nagyon tetszett)Szintén ez az író :A szukkubusz dala-letehetetlen.Illetve Nalini Sing könyveket is ajánlanám.
6/9 anonim válasza:
J. R. Ward: Fekete Tőr Testvériség című könyvsorozata. vámpíros, de közel sem olyan mint az Alkonyat. sokkal jobb.
Darren Shan: Démonvilág sorozata
vagy Leslie L. Lawrence könyvei
nézz utánuk! én sem szeretem a csöpögős tiniregényeket, nekem ezek a kedvenceim. :)
18/L
7/9 anonim válasza:
Leiner Laura Szent Johanna Gimi. Bár ez nem fantasy- és nem is kalandregény de cseppet sem csöpögős, humoros könnyű olvasni. :)
8/9 anonim válasza:
kb bármelyik Vavyan Fable könyv, Dan Brown is zseniális. meg az új kedvencem, a Tűz és Jég dala sorozat (George R. R. Martin) amit mondjuk Trónok harca gyűjtőnéven ismernek az emberek, pedig az csak az első rész.:D
9/9 anonim válasza:
PL: A 39kulcs rejtélye
Greg Egan: DIASZPÓRA (ez se rossz)
Hannu Rajaniemi: FRAKTÁLHERCEG, Kvantumtolvaj,
Paolo Bacigalupi: SHIP BREAKER
Lőrinczy Judit: INGÓKÖVEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!