Stephenie Meyer - Breaking Dawn c. könyvében, Renesmee meddig fog növekedni? Tinédzser lesz vagy marad kislány alakban?!
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 04:14
1/9 anonim válasza:
a könyv véget ér mikor még kicsit de leírja, hogy 7 év alatt lesz 17 éves!!!
2/9 anonim válasza:
És attól kezdve megáll a növekedésben és ugy néz ki mint egy 17 éves:)
3/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!:)
2009. júl. 15. 11:23
4/9 anonim válasza:
Nem. Én nem így olvastam.xD Mert ugye az a csávóka aki megjelenik Alice-al a könyv végén, aki ugyan ilyen félig vámpír.. Az 23 éves korában állt meg a fejlődésben és azt mondták, hogy valószínűleg ő is 23 éves korába fog megállni..És 7 év a fejlődési időszak.
5/9 anonim válasza:
Igen én is úgy tudom h 23 évesen áll meg a növekedésben és ez 7 évig tart
6/9 anonim válasza:
7 év egyenlő nála kinézetre 17 évnek. Azaz 17 éves lesz amikor megáll a növésben mint Edward.
7/9 anonim válasza:
Nem! Edwardnak ehez semmi köze!! Ez egy másik faj és náluk megvan adva, hogy hány éves korban állnak meg a növekedésbe!!Ami 7 év és olyan szinten van mint egy 23 éves!! Tanuljatok már meg olvasás közbe kicsit figyelni!!
Attól még, h Edward 17 évesen állt meg a növésbe az kit érdekel?! Bella meg 19.. akkor hozzuk össze Renesmeenek a 18at vagy mi?! xD 23 értsétek meg!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2009. júl. 20. 13:33
9/9 anonim válasza:
Edwardot hülyeség volt bele keverni, mert Edwardot 17 évesen harapták meg és azért maradt 17. Renesmee is fiatal marad!!! de nem 17. idézem:
„És mikor érted el a mostani formád?”
„Körülbelül hét évvel a születésen után. Teljesen felnőtt lettem.”
„Te onnantól kezdve nem változtál?”
Nahuel vállat vont. „Nem vettem észre”
innen meg már sztem egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!