Csak nekem tetszett a Kőszívű ember fiai?
Figyelt kérdés
Én kötelezőként olvastam és bár nem volt könnyen olvasható, így utólag mégis nagyon megszerettem :D
Csak én vagyok ilyen természetellenes?
2012. júl. 23. 01:52
1/9 anonim válasza:
nekem meg a szent péter tetszett. na? :D
2/9 anonim válasza:
Én is nagyon szerettem!
És csodálkoztam is, hogy miért mondják rá, hogy nehéz mű, mikor én olvasmányosnak találtam. Alig tudtam letenni.
Ez volt az a kötelező, amit terjedelméhez képest a leghamarabb kiolvastam.
3/9 anonim válasza:
Én az Egri csillagokkal voltam így.
4/9 anonim válasza:
Én még pityeregtem is a végén amikor Jenő meghalt. Imádom Jókait és ezt a regényt is szinte le sem tudtam tenni. Filmben nem annyira élvezetes nekem, mert nem lehet érezni Jókai humorát és gyönyörű leírásait.
5/9 A kérdező kommentje:
Az Egri csillagokat én is szerettem! :D
Lehet, hogy akjkor érdemes lenne több könyvet olvasni Jókaitól...
2012. júl. 23. 23:41
6/9 anonim válasza:
Most beleolvastam újra a kérdésed kapcsán, már annyira nem az én világom ez a mű, unalmas, nem lenne türelmem elolvasni ismét. Idegennek érzem, vontatottnak.
Meg az a kor sem érdekel már, amiben játszódott. Hiába, felnőttem, megváltoztam.
7/9 A kérdező kommentje:
Előfordul. :)
2012. júl. 23. 23:46
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, talán. Én olvastam mást is Jókaitól, például A sárga rózsát, ami nagyon tetszett, vagy A lőcsei fehér asszonyt, ami szintén. De A kőszívű ember fiai valahogy szenvedés volt. Az is igaz, hogy tizenhárom évesen olvastam, és én akkoriban szinte csak állatos regényekhez voltam szokva, igaz, Fekete Istvánhoz, de akkoriban borzasztóan unalmasnak találtam mindent, ami emberekről szól.
9/9 anonim válasza:
Én is szerettem, habár elsőre olyan 1 hónap alatt olvastam el. Általánosban szerettem a kötelezőket, az Ábel a rengetegbenen kívül minden kötelezőt elolvastam. Bezzeg most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!