Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Idén a Rab ember fiai könyvet...

Idén a Rab ember fiai könyvet adták fel kötelező olvasmánnynak. Szerintetek mitírjak ahoz a kérdéshez hogy:Mit tetszett mi nem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Csakis az igazat, a színtiszta igazat írd!
2012. júl. 19. 08:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát azt írd, ami tetszett, meg azt ami nem. :D Egyszerű. Csak fogalmazd meg szépen, szabatosan és minél hosszabban :PP Szeressék azt ha csak úgy pofázol...
2012. júl. 19. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:
de nem akarom.ki olvasni:/
2012. júl. 20. 06:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Keresgélj a googl-ban, talán találsz valamiféle összefoglalót a történetről, és abból tudsz leszűrni valamit. Esetleg azoknak az ismereteknek a birtokában 1-2 osztálytársadat felhívod telefonon: milyen görény volt x, y, ebben a könyvben. Vagy nekem nagyon tetszett z, te mit szólsz hozzá. Majd elmondja ő is a saját véleményét, és akkor abból már össze tudol hozni valamit.

Bocsi én kb. 40 évvel ezelőtt kiolvastam az összes kötelezőt, de akkor még nem volt net, és nem volt rövidített változat. Ennek a könyvnek a részleteire már nem emlékszem.

2012. júl. 20. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!