Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Gárdonyi Gézától ki olvasta...

Bukett kérdése:

Gárdonyi Gézától ki olvasta már az Egri csillagokat?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy nekünk kötelező elolvasni ezt a könyvet és megláttam,hogy olyan vastag.Félek kiolvasni.Jó vagy rossz a regény?Unalmas vagy izgalmas?Megéri kiolvasni?

2012. júl. 18. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el miről szól, ha nem érdekel akkor uncsi lesz és kínszenvedés. Van aki szereti. Nem tudhatom te melyik csoportba tartozol.
2012. júl. 18. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat olvasok, de nekem kínszenvedés volt. Egyszerűen nem tudtam a felénél tovább olvasni. :S De próbáld ki, hátha te a szerencsés csoportba tartozol. :)
2012. júl. 18. 19:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát az Egri csillagok tényleg a leggyengébb regénye Gárdonyinak... A láthatatlan embert jobban szerettem... :(
2012. júl. 18. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Az eleje valami rettenetes volt, az első 20 oldalt hetekig olvastam. Aztán kínszenvedések árán ugyan, de leültem és elkezdtem normálisan olvasni. Borzalmas volt, aztán úgy a közepe fele megjött az az érzés, hogy nem is olyan vészes, és a végére egészen tetszett. Mindent összevetve szerintem nem volt rossz, de elkezdeni borzasztóan nehéz lesz...
2012. júl. 18. 20:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Én szerettem, szerintem kifejezetten izgalmas. Állj úgy hozzá, hogy izgalmas lesz. Kaland, történelmi, szerelmi szál is van... valami csak megfog benne. Ha eleve félsz, emrt vastag és attól tartasz, hogy unalmas lesz, akkor az lesz.
2012. júl. 18. 20:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Remélem tetszeni fog.Am köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 18. 20:58
 7/13 anonim ***** válasza:

ne már:O én imádtam:D már 3-szor elolvastam.

Emlékszem, hatodikban volt kötelező, de én év végén rákos lettem, így lemaradtam a számonkérésről. De így is elolvastam. A kórházban a nővérek meg úgy néztek rám, mint akinek ki van egy-két kereke, hogy júniusban felmentettként Egri csillagokat olvasok:))

19/L

2012. júl. 19. 01:58
 8/13 chrishu ***** válasza:
Én szerettem akkor is olvasni, de számomra kínszenvedés volt. Az a jelenet tetszett bár amikor cecelynek vagy kinek fejét levágják
2012. júl. 19. 08:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Én szeretek olvasni,de ez...Vért izzadtam vele.A végén már csak a fejezetek első két és utolsó két oldalát olvastam el.Szerintem unalmas.
2012. júl. 19. 08:22
 10/13 anonim ***** válasza:
2x olvastam. Nekem tetszett. Az eleje kicsit vontatott, de utána már nagyon jó.
2012. júl. 19. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!