Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek jó ez a regényem...

Szederke21 kérdése:

Szerintetek jó ez a regényem kezdetének? Kérlek, véleményezzétek!

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 10. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:

A jót vagy a rosszat mondjam először?

Na jó, mondom akkor a jót:

Elég tehetséges vagy, értesz a feszültségkeltéshez és a drámához, a történet is érdekesnek és jónak tűnik. Az alap írásstílusod is érthető, de mégis leíró és érzékletes, viszont...

És most jön a rossz:

... a szóhasználatod (pláne a jelzők) néhány helyen nagyon erőltetett... úgy tűnik, mintha először megírtad volna normálisan a történetet, és utána direkt beleraktál volna oda nem illő, hatásvadász szavakat, hogy érdekesebbnek tűnjön a regény. Pl (nagybetűvel): ŐSÖREG tölgyek, VÉRÉDES íz, DÚSKEBLŰ tündér ... jók ezek a szavak a maguk helyén, de nem abban a kontextusban, amiben használod őket, ezért erőltetett hatást keltenek.

Egyébként én csak szimpla olvasóként mondok véleményt. Soha nem tanultam komolyan irodalmat (utoljára középiskolában), szóval lehet hogy rosszul gondolom. Kérdezz meg egy hozzáértőt is, szerintem van benned tehetség.

2012. júl. 10. 18:59
 2/4 gnrgirl válasza:
Igen, nekem nagyon tetszik, bár azok a jelzők amiket fentebb leírtak egy kicsit tényleg erőltetettnek tűnnek, de ha átgondolod, biztos jut majd eszedbe jobb is. Én imádok olvasni és ezt a könyvet, vagy annak készülő írást szívesen továbbolvasnám, szóval így tovább! :)
2012. júl. 10. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:

FIGYELEM!!!

Kérlek, ezt a verziót olvassátok el! Egy másik kérdésbe is kiírtam ezt a részletet, ahol kaptam három hasznos hozzászólást, amik alapján változtatásokat tettem rajta:

[link]

2012. júl. 12. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:

áááááááá a legjobb résznél hagytad abba!!!

nekem eszméletlenül tetszik, és a fenti hozzászólások már leírták a hibákat. minden tiszteletem a Tiéd, én is próbálkoztam írni, de annyira nem volt jó mint ez :D egy kérdésem lenne: mikor lesz folytatás, és hol tudom azt megnézni? :D

2012. júl. 12. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!