Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Kérlek véleményezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kérlek véleményezzétek.

Figyelt kérdés
Már írtam kérdéseket, amire kaptam is válaszokat, segített is. Most gondban vagyok.Külön vagyunk a feleségemtől , vele van a két gyermekünk. Végig gondoltam mindent, meg értettem az ő gondját, annélkül, hogy a tíz év alatt el mondta volna, pedig kérdeztem. A héten volt jogi tanács adáson. Beszélgettem a még feleségemmel telefonon, elég sokat.Talán lenne lehetőség folytatni más képp.Ráadásul a szüleihez ment, akik idősek, betegesek.Tegnap föl hívtam őket. Beszéltem a nagyobbik fiammal aki hat éves múlt. El mondta, hogy nagyon hiányzok Neki, szeret, nem jól érzi magát ott, és a kissebbik fió is aki más fél éves, ő neki is rossz.A gyermekem nem akart soha sem a nagyszüleinél lenni, még nem nyaralt ott, egyszer próbált ott aludni, de haza kellett hozni.Ráadásul a telfonba hallottam, hogy a feleségem anyukálya veszekszik. Szóval a gyerekek érdekében lehet, hogy meg próbálnám. De , sajnos nem ok nélkül váltunk külön a feleségemtől. Olyan érzésem volt, hogy nem szeretett,csk kellettem neki, hogy legyen valaki.Az is igaz, hogy annak ellenére, hogy jót akartam neki is és tulajdonképp mindenkinek, még sem lett jó. Most nem ecsetelném, talán a régebbi kérdéseimben, vagy válaszaimban meg találjátok a történetet. De mit tegyek, a gyerekekért újra építsem föl, mert azt is tudom, hogy hogyan lehetne, de félek nem látom értelmét. Azt is tudom, hogy nagy gondjai lesznek. De ha én esetleg el megyek az ország másik részére, vagy új életet kezdek valakivel, akkor már nem tudok könnyen segíteni a gyerekeken. Meg tulajdonképp nem is biztos, hogy sokat látnám őket. Meg az sem, hogy akarnám. Nem azért mert nem, hanem mert tapasztaltam, hogy ellenem nevelnék őket. Így is sérültek ez álltal, nem pedig, hogy legyen rá okuk ellenem nevelni őket, sajnos az öcsémnél ez volt, mg utálta szinte a kis lányát. Mert a volt felesége a gyerekkel zsarolta, fenyegette.
2012. jan. 14. 07:46
 1/7 anonim ***** válasza:

A gyerekeid boldogságáért meg kéne tenned, ha képes vagy megtűrni a feleséged a házadban.

Azt nem lehetne, hogy ott hagyod a feleséged és találsz egy másik lányt, a gyerekeket meg nálad helyezzék el?

2012. jan. 14. 07:51
 2/7 A kérdező kommentje:

Igazad van. De a gond, ha a gyerkeket el tudnám venni tőle, annak sem lenne jó vége. Az lett volna az igazi, ha változtat valamikor a dolgokon. Anyára, apára, békés életre szükségük van a gyerekeknek. Nem csak a magam igényeit akarom ki elégíteni, hanem úgy szeretném, hogy mindenkinek jó legyen , de egy ilyen cél érdekében érdemes változtatni. Én kimondottan szeretem ha meg mondják mi a hibám, és azon szeretek változtatni.

Ami megint csak gond lehet, ha fog egy új pasit, azt is meg sínylik a gyerekek, de ha annak is vége lessz, mert pont amiért a házasságunk romlott el.Akkor jön a többi és végül jó lessz már a leg utolsó kocsma töltelék is, csak legyen. Bajos.

2012. jan. 14. 08:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor mond neki, hogy hajlandó vagy folytatni a kapcsolatot és szeretően nevelni a gyerekeiteket, ha elmondja miben kell változnod és ő is viszont változtat néhány dolgon.

Valamikor szerettétek egymást nem lehet olyan nehéz.

(Mondom én akinek a vőlegénye egy szavára se hallgat)

2012. jan. 14. 08:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Attól ilyedtem meg, hogy életvitel szempontjából sem akart változtatni. Meg sem hallgatott, de mi van ha van, vagy volt valakilye.Estleg az mondta, hogy ne változtasson, pont azért, hogy ide kerüljünk. Ha én szeretek valakit, s egyáltalán ember számba veszem a másikat és én már bizonyítottam, akkor sem . Vagy mindenkinek kell egy nagy pofon az élettől, hogy rá döbbenjen a hibáira. Na de ez olyaqn, mint a túlzottan eladósodott emberek, tisztelet azoknak akik kényszerből. De voltak akik hibáik miatt adósodtak el. Lehet, hogy valaki mondta is neki ne végy fel annyit. Most meg azon fáj a feje, hova menjen lakni a gyerekével. DE még sem hallgatott.
2012. jan. 14. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Törődj bele,a házasságodnak vége.Ami most a legfontosabb:a gyerekek!Mindent el kell követned hogy nálad helyezzék el őket.Ez a helyzet tönkreteszi mindkettőt.
2012. jan. 14. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:

A gyerekek érdekében próbáljátok meg együtt!

Jól látod, hogy ők a legfontosabbak! Szükségük van a szüleikre, mindekettőre! Együtt! Ez van, ha gyereket vállaltatok, akkor már ők az elsők! Ezt Te jól látod, ha a feleséged nem, akkor mond el neki is így ahogy leírtad! Tegyetek meg mindent együtt azért, hogy szép és nyugodt gyerekkoruk (nekik is csak egy van és nem tart örökké) legyen! Valamit még csak éreztek egymás iránt is, talán újra éleszthető közben az is! Sok sikert hozzá és minden jót!

2012. jan. 14. 14:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg van a probléma valós aka. A feleségem nek van egy ganéj annya, aki sakkban tartja a lányát vissza él a szeretetével.Tulajdonképp a feleségemnek egy baja van nincs önbizalma, be lehet folyásolni, s nem tud ki állni a családjáért önmagáért. Anyósom tervszerüen el indít egy folyamtot, amiből végül is civakodás lessz. Ami megint meg érdekes anyósom csak azért adta férjhez a lányát, hogy pénze legyen belőle, és a lányát fel csinálják, és dől a lé.Magyarán mondva szülői szertetből ku....t csinál a lányából.Há ha ebbe bele bukik afeleségem neki és a két gyereknek vége. A leg utolsó kocsmatöltelék sem áll vele szóba. Mi ebből a tanulság? Az anyós úgy jó ha porhanyós, hölgyeim tessék önbizalmat gyüjteni és anyuci diriga otthon, és éljetek a családotoknak amit alapítottatok.
2012. jan. 14. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!