Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kérlek véleményezzétek.
A gyerekeid boldogságáért meg kéne tenned, ha képes vagy megtűrni a feleséged a házadban.
Azt nem lehetne, hogy ott hagyod a feleséged és találsz egy másik lányt, a gyerekeket meg nálad helyezzék el?
Igazad van. De a gond, ha a gyerkeket el tudnám venni tőle, annak sem lenne jó vége. Az lett volna az igazi, ha változtat valamikor a dolgokon. Anyára, apára, békés életre szükségük van a gyerekeknek. Nem csak a magam igényeit akarom ki elégíteni, hanem úgy szeretném, hogy mindenkinek jó legyen , de egy ilyen cél érdekében érdemes változtatni. Én kimondottan szeretem ha meg mondják mi a hibám, és azon szeretek változtatni.
Ami megint csak gond lehet, ha fog egy új pasit, azt is meg sínylik a gyerekek, de ha annak is vége lessz, mert pont amiért a házasságunk romlott el.Akkor jön a többi és végül jó lessz már a leg utolsó kocsma töltelék is, csak legyen. Bajos.
Akkor mond neki, hogy hajlandó vagy folytatni a kapcsolatot és szeretően nevelni a gyerekeiteket, ha elmondja miben kell változnod és ő is viszont változtat néhány dolgon.
Valamikor szerettétek egymást nem lehet olyan nehéz.
(Mondom én akinek a vőlegénye egy szavára se hallgat)
A gyerekek érdekében próbáljátok meg együtt!
Jól látod, hogy ők a legfontosabbak! Szükségük van a szüleikre, mindekettőre! Együtt! Ez van, ha gyereket vállaltatok, akkor már ők az elsők! Ezt Te jól látod, ha a feleséged nem, akkor mond el neki is így ahogy leírtad! Tegyetek meg mindent együtt azért, hogy szép és nyugodt gyerekkoruk (nekik is csak egy van és nem tart örökké) legyen! Valamit még csak éreztek egymás iránt is, talán újra éleszthető közben az is! Sok sikert hozzá és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!