Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha írsz, milyen a főszereplőd...

Ha írsz, milyen a főszereplőd neve és neme?

Figyelt kérdés
A főszereplők (akár több is, több külön sztoriból) neveinek van köze a tiedhez, környezetedéhez? Pl. neveztél el valakit magadról, barátodról, ismerősödről, vagy a kezdőbetűk stimmelnek esetleg? És a neme megegyező veled?

2012. júl. 6. 23:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, fiú a főszereplő, és nem neveztem el senkit barát vagy ismerős után:) A nevet egy híres ember után kapta egy fontos szereplő:)
2012. júl. 7. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én valahogy jobban szeretek olyan történetet írni, amiben férfi a főszereplő, annak ellenére, hogy nő vagyok.:) E/3-ban szeretek írni, a főszereplő neve pedig általában már a történet kitalálásakor megjelenik a fejemben, valahogy automatikusan hozzágondolok egy, az én nézőpontom szerint rá illő nevet. A többi szereplőnek pedig jelentés alapján választok.:)
2012. júl. 7. 18:21
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Küldjetek még :)

Én spec. csak velem egynemű főszereplőkkel dolgoztam, és (nem szándékosan) mindig így alakult még akkor is, ha nem én adtam neki a nevet, hogyan ugyan az a kezdőbetűjük. Egyébként az én egyik nevem kezdőbetűje is ez, de sose agyaltam azon, hogy hú most ezzel a betűvel kell, hogy kezdődjön. Csak úgy jött mind. :)

2012. júl. 7. 22:43
 14/18 anonim ***** válasza:

A főszereplőim neve általában jelent valamit. A mostani karakterem egy félős lány, aki egy erdei nimfáról kapta a nevét (aki ugyanilyen félős volt). Az előző pedig a művészetekkel kapcsolatban kapott nevet, mert imádott táncolni és énekelni.

A férfi karaktereimet inkább szimpátia alapján nevezem el.

Még soha nem neveztem el semelyik szereplőmet ismerősről, főleg azért, mert külföldi nevekkel dolgozom.

2012. júl. 7. 23:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Most a legutóbbi történetemben aminek az főszereplője egy nő(én is az vagyok, de még gyerek kivitelben :D), nem derül ki a neve, csak a másik főszereplőnek, aki férfi. Az Ő neve Bálint. (2 Bálint ismerősöm van, de még csak 8 és 10 évesek)

A főszereplők 24 évesek.

Volt már olyan egy film egyik szereplőjéről mintáztam a karaktert, de mindig változtatással, más környezetben.

2012. aug. 19. 12:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Írok egy könyvet, amiben a főszereplőt Audrey-nak hívják, az egyik kedvenc színésznőm, Audrey Tautou után. Gyakran van, hogy valamilyen filmből, vagy könyvből megtetszik egy név és úgy nevezem el a szereplőt, de saját neveket is találok ki. Általában női főszereplőm van, lévén, hogy lány vagyok, de kipróbáltam már férfi főszereplőt is, annyira nem tűnik nehéznek. :)
2012. aug. 19. 12:57
 17/18 anonim ***** válasza:

Az egyik csaj Alice Hoodgins neve az mint az enyém csak le van fordítva angolra. ő hasonlít hozzám legjobban a készülő könyvemből.

A főszereplőm neve Stana.

2012. okt. 28. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
uccsó avgyok a neme is megegyező.
2012. okt. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!