Írsz egy történetet és elakadsz, de tudod, hogy lenne ötleted és semmi?
Figyelt kérdés
8. fejezetnél tartok, még párat igazán szeretnék. Ihlet jön, csak a leírásnál álltam meg. Ötletek?2011. márc. 26. 17:49
1/4 anonim válasza:
Én is írok, és nekem is rengetegszer van ilyenem. Eddig egyetlen jó megoldást találtam rá: a megvonást! Ha legalább 2 hétig elő sem veszed, s közben buzgón olvasol, tuti hogy előbb utóbb a parkettát fogod tépni kínodban. Na, ekkor ülj neki, hidd el folynak majd belőled a mondatok. Még azt is megpróbálhatnád, hogy újraolvasod amit írtál, hátha jön a késztetés. De ne keseredj el és ne add fel!
2/4 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz: magam is írok, és bizony velem is előfordult ilyesmi már. Nagyjából akkor történik meg, ha az ember csak ír és ír, és egyszer csak kiég. Ilyenkor érdemes szünetet tartani. Mi több: muszáj! Mert ha kényszerből írsz, csakhogy haladj vele, akkor abból semmi jó nem fog kisülni. Összecsapod, nem úgy sikerül, ahogy előre eltervezted.
Tarts egy kis szünetet. Álmodd tovább a történetet a fejedben, és biztos eszedbe fog jutni még egy olyan szál, aminek muszáj lesz nekiesned azonnal, és visszatér a régi lendület.:)
3/4 anonim válasza:
Én ilyenkor feljövök ide, elolvasom, hogy mások is írnak és egyből gusztát kapok rá, hogy folytassam.
Vagy szünetet tartok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. márc. 27. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!