Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha írsz, milyen a főszereplőd...

Ha írsz, milyen a főszereplőd neve és neme?

Figyelt kérdés
A főszereplők (akár több is, több külön sztoriból) neveinek van köze a tiedhez, környezetedéhez? Pl. neveztél el valakit magadról, barátodról, ismerősödről, vagy a kezdőbetűk stimmelnek esetleg? És a neme megegyező veled?

2012. júl. 6. 23:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mivel én lány vagyok szerintem sokkal könnyebb egy lányról írnom mert lehet hogy csak kitalálom a sztorit sokkal jobban bele tudom élni magam. a neve nem hasonlít se az enyémre se a barátaimra inkább csak azok a nevek amik tetszenek.
2012. júl. 6. 23:10
 2/18 anonim válasza:
0%
Főszereplőm neve Angelina Joli és fiú! Istenem de szar kérdés
2012. júl. 6. 23:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én próbálkozok írással, a mostani könyvemben négy főszereplő van, két férfi, két nő és mind testvérek. Angolok, szóval angol neveket adtam, van olyan név, ami szándékos és kifejtem a könyvben, hogy miért úgy hívják a szereplőt, amúgy próbáltam régi angol neveket adni, mert félig arisztokraták. :)
2012. júl. 6. 23:13
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Kedves 2. : Senki nem kérte, hogy ha hülyeségnek tartod a kérdést, válaszolj rá! ;)

2012. júl. 6. 23:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ha nevet választok, mindig utánanézek, mit jelent és az alapján építem fel a karaktert.

A neme meg mindegy, fiúként bárki történetébe bele tudom élni magam.

2012. júl. 7. 00:21
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én külföldi nevekkel írok, mivel a helyszín is külföld.

A főszereplő neve Joel.

Van még Josh, Robert és Julian. Még nagyon az elején járok, most kezdem kitalálni a neveket is.

2012. júl. 7. 00:29
 7/18 anonim ***** válasza:

A nevüket nem árulom el, de többnyire lányok a főszereplők. Egy-két olyan történetem volt, ahol fiú vagy férfi volt a főszereplő. De nem ismerősökről mintázom őket, hanem ihletből.

Amikor E/1-ben írok, akkor az esetek többségében nőnemű az elbeszélő, de tudok egy fiúként is írni. Nő vagyok.

2012. júl. 7. 09:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Én is írok egy történetet, a főszereplő én vagyok, a mellékszereplők a barátaim, a nevük majdnem megegyezik magyar nevükkel, nemük ugyanaz, E/3ban írom.
2012. júl. 7. 11:33
 9/18 chrishu ***** válasza:
Kitalálok egy nevet azt cső. Betűkből összerakom, de a legtöbb név jelent valamit
2012. júl. 7. 13:48
 10/18 Atheus válasza:

Legtöbbször férfi főszereplőim vannak. Az egyszerűség kedvéért. De próbálkoztam már nővel. Elvileg jól sikerült.

Főszereplőket általában magamról mintázom, csak más nézőpontból, vagy mást erősítek meg. De alapjaikban elkerülhetetlen, hogy legbelül ne én legyek. (sajnos)

Nevek: Van is meg nincs is. Változó. Néha összeteszem, de főszereplőknek már előre kitalált és jól megfontolt nevük van (tulajdonképpen nevek, amikhez kötődöm). A mellékszereplők eredete mondhatni, teljesen random.

2012. júl. 7. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!