Milyen nyomozós könyvet olvassak?
Figyelt kérdés
Nagyon rá vagyok kattanva a nyomozós sztorikra. Valami izgalmas könyv kéne (ha többet aljánlatok az még jobb).
Amiket már olvastam és nagyon tetszett:
Az eperszedő
Ifjú Sherlock Holmes :halálfelhő
Ifjú Sherlock Holmes : vörös pióca
Sherlock Holmes és a Baker Streeti Vagányok
Ha tudtok akkor mondjatok még Sherlock Holmes sztorikat (ő a kedvencem)
2012. jún. 25. 11:29
1/5 Vree válasza:
Nyilván A Sátán Kutyája a leghíresebb Doyle-féle könyv. Más írókéit sajnos nem ismerem.
2/5 anonim válasza:
A Sátán kutyája tényleg jó. Ha nem ragaszkodsz a Sherlock sztorikhoz, tudnám ajánlani Agatha Christie bármelyik krimijét, nagyon érdekesek. Egy időben faltam a krimiket, akkoriban sok Sidney Sheldont, Lőrincz L. Lászlót olvastam. Nézz szét ezek közül, a neten meg tudod nézni a könyveiket, és kiválasztod, mi lehet érdekes számodra, és kikölcsönzöd könyvtárból (nem érdemes megvenni, többször úgysem olvasod el). Ami még izgalmas volt, a Dan Brown regények: Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, Digitális erőd, A megtévesztés foka, ezek kicsit hosszabbak, de nagyon olvasmányosak.
3/5 anonim válasza:
A sátán kutyáját én is ajánlanám, nagyon jó. Agatha Christie szerintem is tetszene. Én most olvasom Steve Berry-től a Templomosok örökségét, nagyon tetszik (hasonlít Dan Brown-ra)
4/5 anonim válasza:
Hercule Poirot munkában
Sherlock Holmes kalandjai
Tappancs kalandjai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!