Mit olvassak a nyáron?
Figyelt kérdés
Befejeztem a középiskolát, és nyáron rengeteg szabadidőm lesz olvasni. Ajánlanátok pár könyvet, amit érdemesnek tartotok elolvasásra? Az írók, akiktől már olvastam, és akiket kedvelek (azért, hogy belőhesd, milyen szerzőktől forgatok könyveket inkább): Kurt Vonnegut, Anthony Burgess, Charles Bukowski, John Steinbeck, Hrabal, Kundera, Bret Easton Ellis, Palahniuk, Douglas Adams, Orwell stb.
Köszi! :)
2012. jún. 5. 12:18
1/9 anonim válasza:
Kurt Vonnegut: A mesterlövész, Ötös számú vágóhíd, Macskabölcső, Repülő macska - ha még nem olvastad őket. :)
2/9 A kérdező kommentje:
A repülő macska kivételével olvastam az említetteket, és már három műve elő van készítve a nyárra, úgyhogy valami más érdekelne. :)
2012. jún. 5. 12:36
3/9 anonim válasza:
vagy bármilyen mangát :D az legalább érdekes is .Neten kiba*zott sok van.
4/9 anonim válasza:
Az említett szerzőket én is kedvelem, az érettségi után mégis Pratchett Korongvilág-univerzumában mélyedtem el (a könyvtári keretig, sajnos nem mindent tudtam megszerezni). Van vagy 31 könyve, ebből ha nincs is mind lefordítva, angolul megszerezhető az összes.
Vagy Boris Vian. Vagy Lawrence Sterne. (A bornírt humor mesterei.)
5/9 A kérdező kommentje:
Ahogy nézem a helyi könyvtár lehetőségeit, Pratchett Sofőrök című könyve található csak meg. Mit szólsz, 15:37-es, érdemes azzal kezdeni?
2012. jún. 5. 19:15
6/9 anonim válasza:
Azt nem ajánlom, ha csak az található meg, mivel a Manák trilógia része. De megpróbálhatod, bár lehet, hogy mondjuk A mágisa színe-A mágia fénye kettős jobb választás lenne kezdésnek.
7/9 anonim válasza:
Ha nagyon szeretsz olvasni, akkor ajánlok egy oldalt: moly.hu én is onnan nézelódök és a várólistám ( a könyvek, amiket elszeretnék olvasni) írtó hosszúra sikeredett csak így molyolgatás közben. :D
8/9 anonim válasza:
Én már vagy tízenöt éve majdnem minden nyáron elolvasom a Tüskevárt Fekete Istvántól. nekem az a feeling maga a nyár.
9/9 A kérdező kommentje:
12:04 - A moly.hu-t már használom egy éve, és végül is ott rendszereztem a nyári olvasnivalóimat. Kiválasztottam tizenegynéhány könyvet, úgyhogy szerintem nem fogok unatkozni! :) Szeretem, mert nagyjából reálisak a könyvek értékelései.
2012. jún. 6. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!