Milyen könyvet olvassak?
vicceset? m... nem tudom, hogy állsz képregényekben, de ha néha olvasol(vagy akár elsőnek is jó) a hetalia Tengelyhatalmak című mangát ajánlom. Nagyon vicces. :) Mi lenne, ha az országok élnének? És ha a legsarkosabb sztereotípiákat személyesítenék meg? Amerika hamburger mániás és hőskomplexusa van, Olaszország kedvenc mondása: make PASTA, not war, Magyarország pedig egy lány, aki Ausztria felesége, de néha előtör belőle az amazon. :) Anglia pedig egy igazi gentleman, de régen kalózkodott. A hármas a legjobb. :D
Aztán... ott van az Éhezők viadala. Igen, sokan olvassák, de tényleg jó. Inkább akció, de van benne egy elmaradhatatlan szerelmi szál is (kettő).
Aztán... 18-as kategória: True Blood sorozat. Csak mert jó. :D És Team Eric.
Aztán... Csodaidők tetrológia. :) Jövőben játszódik, van időutazás meg minden, de nem rossz fajtából. Olvass utána!
Harry potter. :) Tudom, lerágott csont, de nekem még mindig tetszik, bárhányszor el tudnám olvasni. :3
Szent Johanna Gimi: annyira nem fogott meg, nem volt az a hú-de-nagy, de egyszeri elolasásra ajánlott. Van benne szerelmi szál, elég vicces, jók a poénok, szófordulatok.
Remélem, tudtam segíteni. :D
Hát, ezek ugyan nem ifjúságiak, de Leslie L. Lawrence könyvei nagyon viccesek, kalandos krimik.
Leiner Laura: Szent Johanna Gimi - tudom, nagyon sokan beszélnek róla, de nem csak felkapták, tényleg szuper jó, a mi korunkbeliknek. :)
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak - ez sem igazán ifjúsági, de szintén nagyon humoros.
Először is:
SZENT JOHANNA GIMI!
Nem ajánlom kihagyni, mert sok (amolyan, húúú-de-utálok-olvasni meg minek-a-könyv) barátnőmmel is ez szerette meg a könyveket.
Leiner Laura aztán tud valamit!
Okkultisták klubja:
Nekem nagyon tetszik, szünetekben is már az osztálytársaimnak kell irányítani, mert mindenkit letarolok, annyira ellehet benne merülni. A tájleírások benne szuperek, és tökre élethűek. És nem csak ilyen befásult kifejezésekkel van tarkítva hogy: "hirtelen felkapta fejét és körbekémlelt", hanem vannak benne részek ahol tényleg úgy "mesél" a könyv mint egy tini.
És még mondjuk olvass mangákat!
Na, ezt nem azért mondom, mert élek-halok a mangákért, meg az animékért, hanem mert azok tényleg teljes olvasóélményt nyújtanak az embernek.
Gyakran tekinthetünk vele vissza a szereplő múltjába, gondolatait is hallhatjuk (na jó inkább olvashatjuk ^^), plusz itt minden szereplőnek megvan a saját kinézete, külseje.
Szóval perpillanat ennyit ajánlhatok, majd még később írok!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!