Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet/könyveket...

OoVvSs kérdése:

Milyen könyvet/könyveket olvassak el a nyáron?

Figyelt kérdés
leginkább meg cabot-ot kedvelem, mert eléggé humoros és teljesen egyedien fogalmaz. olvastam a harry potter-ből is egy kis részt, és az is tetszett, de valahogy nincs kedvem azt olvasni. nyitott vagyok a krimikre a fantasy-ra és ... asszem mindenre csak szórakoztató legyen ;) vagy csak írjátok le a kedvenc kinyvetek.címét :)

2012. jún. 18. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Diana Wynne Jones-tól a Vándorló palotát olvastad már? Ilyen kis tündérmesés, de szerintem eszméletlen aranyos és jópofa.

Ha elgondolkodtatót szeretnél, akkor Lois Lowry - Az emlékek őre.

2012. jún. 18. 04:51
 2/14 anonim ***** válasza:
George R. R. Martin: A Tűz és Jég Dala regényciklust olvasom most, szerintem nagyszerű könyvek (és jó hosszúak, kijut belőle egész nyárra.) Egy amolyan komolyabb fantasy, nem is tudnám mihez hasonlítani, de nem épp egy Harry Potter.
2012. jún. 18. 09:21
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi az.ötleteket! :) szerintem az.emlékek őrét fogok elolvasni, mert a vándorló palotát filmen láttam és amiket már láttam azok számomra nem nyújtanak újdonságot és mindig a filmhez tudom hasonlítani. a tűz és jég dalát sem, mert nem olvashatók hosszút, mert egy csomót kell készüljek a következő évre :/
2012. jún. 18. 09:30
 4/14 anonim válasza:

Kedvenceim

Darren Shan- Vámpírkönyvek: kicsit véres de ha szereted az a horrort akkor csak ajánlani tudom. 12 részes. Egy olyan fiu életérôl szól aki félvámpírrá kell váljom h megmentse a barátját. Késöbb Steve aki Darrenek köszönheti az életét megesküsz

félreértette a dolgot. Izgalmas, fordulatokk

2012. jún. 18. 13:06
 5/14 anonim válasza:

4. Vagyok

Még annyit akarok hogy egy kicsit a 12 szomorú és nincs happy end. (1. Része a Rémségek cirkusza)

Én ma kezdem a Démonvilág 6. Részét. Ez a sorozat is nagyon nagyon jò. Nem tudom mejiket szeretem jobban. Most nem írom le a történetet mert egy kicsit összetettebb a másiknál. Ebben is sok a váratlan fordulat és az izgalom de ez eléggé véres, bruttális. De ezt is vsak ajánlani tudom :)

2012. jún. 18. 13:12
 6/14 anonim válasza:
* megesküszik megöli
2012. jún. 18. 13:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Licia Troisi: Sárkánylány. Szerintem nagyon jó sorozat!
2012. jún. 18. 13:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Kedvenc könyveim:

Maggie Stiefvater: Shiver – Borzongás

Maggie Stiefvater: Linger – Várunk

Cassandra Clare: Csontváros

Libba Bray: Rettentő gyönyörűség

Alyson Noël: Evermore – Mindörökké

Alyson Noël: Blue Moon – Kék Hold

Alyson Noël: Shadowland – Árnyvidék

Monika Feth: Az eperszedő

Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!

Polly Shulman: Rajongás

Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók I. – Ébredés

Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók II. – Küzdelem

Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók III. – Tombolás

Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók IV. – Sötét szövetség

Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt

Jay Asher: Tizenhárom okom volt…

Alex Flinn: Beastly – A szörnyszívű

Kerstin Gier: Rubinvörös

Bree DeSpain: The Dark Divine – Fekete bárány

Sarah Dessen: Tökéletes

Suzanne Colins: Éhezők viadala

Nyári listám: Lauren Oliver: Delírium

Mielőtt elmegyek

Andrea Cremer: Örzők (1,2,3)

Scott Westerfield: Csúfok (1,2,3)

Meg Rossof: Majd újra lesz nyár ...

Tera Lynn Childs: Hableányok kíméljenek

És újra elolvasom Krestin Gier: Rubinvörös/Zafírkék

(folyamatosan bővül a lista xD)

2012. jún. 18. 15:30
 9/14 A kérdező kommentje:
4. köszi az ötletet, de szerintem az a 12 sorozat nagyon hosszú lenne nekem a nyárra, de majd sort kerítek rá, mert TÉNYLEG már régebben is elakartam olvani :) 7. löszi! bocsi, de azt nem fogom elolvasni, mert kiskoromtól fogva félek a sárkányoktól (ez egy megmagyarázhatatlan dolog) :/// 8.neked is köszi azt a sok jó könyvet (közöttük vannak az én kedvenceim is) még az eperszedőt nem olvastam, de meg van nekünk, úgy h hozzá is kezdek ^-^
2012. jún. 18. 22:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Tolkien Gyűrűk ura? Én imádom már 4-szer olvastam. És amúgy a film kb az ellentéte a könyvnek, úgyhogy ha azt láttad szerintem még azért elolvashatod a könyvet is.
2012. jún. 18. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!