Mi a véleményetek arról, hogy a pasik elkezdtek olvasni?
Ez egy kicsit tényleg durva általánosítás:)
Én sem vagyok nagy olvasó párti, az elmúlt 5 évben 3 könyvet ha olvastam. A 3. jelenleg is folyamatban van:D (Metro 2033)
Én nem általánosítanék ennyire azért. A nők nagy százaléka ugyanúgy nem olvas. Elég megnézni a mai "tiniribi" és "menő vagyok" kategóriát, ők sem nagyon olvasnak. Mind a 2 nemnek megvannak az úgymond rétegei, vmelyik szeret olvasni, vmelyik nem szeret, vmelyik nem is tud.
Természetesen egy jó reklámmal el lehet érni minden csoport érdeklődését. Engem pl a sci-fi vonz, bár ezt kevésbé szokták reklámozni.
:DDD
Én amióta megtanultam olvasni, azóta szeretek is, és nekem nem volt semmilyen Trónok harca, se HP, ami elindított volna, magamtól szerettem meg.
De van sok nő is (mint ahogy az előző válaszoló írta), aki nem szeret olvasni. Ez nem nemtől függő.
26/F
Nem vagy dagadt kocka, és az lennél, akkor sem zavarna, mert olvasol, tehát már egy intelligens ember vagy. Csak hozzám túl fiatal. ;)
Az sem baj, ha gyorsan olvasol, jól fog az még jönni később. Én is gyorsan olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!