Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvajánló: Ki mit olvasott...

Könyvajánló: Ki mit olvasott mostanában?

Figyelt kérdés

Elsősorban fantasy/sci-fi/krimi érdekel, de bármit írhattok...kezdek kifogyni az olvasnivalóból :)

Köszönöm :)

2012. jún. 10. 18:22
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
88%
Huhh,én most utoljára a csitt csitt 3. részét(silence) olvastam,és az nagyon tetszett,pedig nem annyira szeretem a vöröspöttyes könyveket.Valahogy túúl romantikusak.De ez bejött:D mármint itt legalább nem csak a főszereplő pasin járt a csaj esze.ez fantasty,de van benne krimi,és sok a rejtély(főleg az első 2 részben.)
2012. nov. 3. 10:31
 42/58 anonim ***** válasza:
85%

Én most kezdtem el a Megérint a Sötétséget (ez az első rész) (3 részes sorozat)

Szerintem jó, 100 oldalt olvastam még csak, de nekem tetszik, viszont vannak véresebb jelenetek, ezért nem ajánlom olyannak, akinek nem bírja a gyomra, de amúgy a könyv jó, teljesen leköt és érdekel a folytatás, azért nem minden regény tartja fent ennyire az érdeklődést:) (egy percet sem "unatkozom" alatta)

[link]

2012. nov. 3. 19:28
 43/58 A kérdező kommentje:
Tök jó ötletek, köszönöm :)
2012. nov. 3. 20:56
 44/58 anonim ***** válasza:
85%
Gregory Maguire: A boszorkány - A Gonosz Nyugati Boszorkánx élete és kora
2012. nov. 5. 09:52
 45/58 anonim ***** válasza:
90%
Értelem és érzelem :)
2012. dec. 1. 12:24
 46/58 A kérdező kommentje:

Én mostanában ezeket olvastam, hátha valakinek én is tippeket adok :):

Darynda Jones: Charley Davidson sorozat

Kresley Cole: Immortals After Dark sorozat

Larissa Ione: Lords of Deliverance sorozat ((( na jó kéne mostmár pasizzak :D ;) )))

Jim Butcher legújabb Dresden Akták 14-es, ismét letehetetlen, és már most várom a 15-öst

Most a Becca Fitzpatrick Hush, Hush sorozatát olvasom itt ajánlottátok :)

Soronkövetkezők:

Black Daggar Brotherhood sorozat - szintén itt ajánlottátok :)

meg sajna jó párat nem tudok letölteni abból, amiket írtatok, mert vagy nincs meg vagy nem seedelik :S, bár most előfizettem az audible.com-on tagságra, de az csak havi egy könyv...

Amúgy meg ki pontozta le némelyik választ? :S

2012. dec. 22. 20:12
 47/58 anonim válasza:
79%
Én mostanában a Percy Jackson és az olümposziak reényt olvastam, ami nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom. Még amit olvastam az a 39 kulcs, nagyon jó váratlan fordulatokat is tartalmaz. Még az Eragont és a többi részeit ajánlanám. Jó olvasást:)
2012. dec. 23. 19:39
 48/58 anonim ***** válasza:
59%
Én most olvasom Philip Pullman Az Úr sötét anyagai trilógiát (az első rész az Északi fény), és nagyon tetszik. Ez amolyan steampunk-fantasy keverék, bár ifjúsági regénynek van meghirdetve, és nem adnám 14 éven aluli kezébe, mert nem gyerekkönyv. De nagyon jó.
2012. dec. 23. 23:32
 49/58 anonim ***** válasza:
81%

Most olvasom John Connolly-tól a Nyugtalanságot, És nemrég fejeztem be Vámos Miklóstól a Zenga Zének-et, meg a Tiszta tűz-et, Közben elkezdtem olvasni John Sandford könyveit, amelyikben Davenport a nyomozó :)

Nem olyan régen olvastam:

Jay Asher: Tizenhárom okom volt

Trónok harca összes megjelent részét

Katarina Mazetti: Pasi a szomszéd sír mellől

Daniel Keyes: Szép álmokat, Billy!

Fred Vargas: Messzire fuss, soká maradj!

Neil Geiman: Sosehol

2012. dec. 31. 10:27
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Agatha Christie könyvei szerintem nagyon jók, ha még nem olvastál :-)
2012. dec. 31. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!