Könyvajánló: Ki mit olvasott mostanában?
Elsősorban fantasy/sci-fi/krimi érdekel, de bármit írhattok...kezdek kifogyni az olvasnivalóból :)
Köszönöm :)
Én most kezdtem el a Megérint a Sötétséget (ez az első rész) (3 részes sorozat)
Szerintem jó, 100 oldalt olvastam még csak, de nekem tetszik, viszont vannak véresebb jelenetek, ezért nem ajánlom olyannak, akinek nem bírja a gyomra, de amúgy a könyv jó, teljesen leköt és érdekel a folytatás, azért nem minden regény tartja fent ennyire az érdeklődést:) (egy percet sem "unatkozom" alatta)
Én mostanában ezeket olvastam, hátha valakinek én is tippeket adok :):
Darynda Jones: Charley Davidson sorozat
Kresley Cole: Immortals After Dark sorozat
Larissa Ione: Lords of Deliverance sorozat ((( na jó kéne mostmár pasizzak :D ;) )))
Jim Butcher legújabb Dresden Akták 14-es, ismét letehetetlen, és már most várom a 15-öst
Most a Becca Fitzpatrick Hush, Hush sorozatát olvasom itt ajánlottátok :)
Soronkövetkezők:
Black Daggar Brotherhood sorozat - szintén itt ajánlottátok :)
meg sajna jó párat nem tudok letölteni abból, amiket írtatok, mert vagy nincs meg vagy nem seedelik :S, bár most előfizettem az audible.com-on tagságra, de az csak havi egy könyv...
Amúgy meg ki pontozta le némelyik választ? :S
Most olvasom John Connolly-tól a Nyugtalanságot, És nemrég fejeztem be Vámos Miklóstól a Zenga Zének-et, meg a Tiszta tűz-et, Közben elkezdtem olvasni John Sandford könyveit, amelyikben Davenport a nyomozó :)
Nem olyan régen olvastam:
Jay Asher: Tizenhárom okom volt
Trónok harca összes megjelent részét
Katarina Mazetti: Pasi a szomszéd sír mellől
Daniel Keyes: Szép álmokat, Billy!
Fred Vargas: Messzire fuss, soká maradj!
Neil Geiman: Sosehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!