15 éves vagyok és mostanában kedvem támadt olvasni :D, irnátok vmilyen "nekem való" könyvet?
Figyelt kérdés
mostanában kedvem támadt olvasni :"DDD___kész csoda...és ha tudtok inkább linkeket küldjetek a könyvről!kösziiiiii2012. febr. 9. 20:32
1/13 anonim válasza:
én Shakespearet olvastam 15 évesen )de én biztos vmi különc vagyok) xd
ami amúgy jó:
Szépek (imádtam)
Vámpírnaplók összes
2/13 anonim válasza:
Szent Johanna gimi.. ha rakeresel, le tudod tolteni.
3/13 A kérdező kommentje:
köszi....am a Szent Johanna gimiről már sok jót hallottam,sztem egyszer azt fogom olvasni :"))______még javaslat?? :D
2012. febr. 10. 16:21
4/13 anonim válasza:
Tizenhárom okom volt.
Szörnyű könyv, mégis mindenkinek ajánlom.
5/13 A kérdező kommentje:
:DD
2012. febr. 11. 21:20
6/13 anonim válasza:
Agatha Christie könyvek nagyon jók, nem szeretek olvasni, de ezekből már egy csomót elolvastam. a Tíz kicsi négerrel kezd, az a legjobb ;)
7/13 A kérdező kommentje:
hát....őszintén szólva én se nagyon szeretek :DDDde azért köszi,sztem majd elolvasom
2012. febr. 27. 19:23
8/13 anonim válasza:
Vámpírnaplók 1-7. könyv
Torchwood -Esős napok Cardiffba (persze ha nézted a sorozat 1-2 évadát)
és könyvben a Twilight is nagyon jó
9/13 Virage válasza:
Én is neked ezeket a könyveket tudom ajánlani: Twilight, Vámpírnaplók... Én például be vagyok kattanva a vámpíros könyvekért! De ha tényleg elkezdesz olvasni, kialakul melyiket szereted, melyiket nem! Én az olvasást a Harry Potterrel kezdtem ( angolul), és sokkal több minden van benne, mint a filmekben! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!