Miket szoktak a tinik mostanában olvasni?
HP, GYU, Alkonyat, fantasyk, sci-fik, Asimov... stb.
De ezek is már csak azok a tinik akik élvezik valamennyire az olvasást.
Én úgy látom, hogy az ilyen nyomifjúságos magazinok, elterjedtek, de leginkább csak a kötlezőket az említett kultusz könyveket látom a kezekben, de inkább csak a fülhallgatót a fülben. :(
Én 17 éves koromban Hankis Elemér társadalom ismereti tanulmányait, meg Jungot, meg Feldmár-t olvastam, pedig nem voltam az osztály kitaszítottja, looser, vagy hasonló.
Persze mindenki maga dönti el, hogy mennyit akar látni a világból. (Természetesen nem a szó szoros értelmében.)
IM, Bravo, Popcorn, 100x szép, stb.
Ha meg könyv akkor tvájlájt.
Előző vagyok.
Még annyit, hogy lányokról vagy fiúkról van szó?
Lányok az előbb említett újságokat, fiúk meg elég ritkán olvasnak ilyenekről.
Esetleg PC Guru meg Gamestar, stb.
Járok könyvtárba, és gyakran látom, hogy a tizenévesek kedvenc könyvei a lovas regények, a Neveletlen hercegnő, a Darren Shan, és néhánynak állatismeretes könyv.
Ezenkívül Bravo és effélék, 13, Witch magazin, Gamestar, PC Guru.
Meg gondolom, az épp aktuális filmszínész. Mi DiCaprióról szerettünk olvasni, ők már Robert Pattinsontól és Tom Feltontól olvadnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!