Én Tom Becker Darkside című könyvét olvasom,nagyon jó! :)
2012. aug. 21. 11:28
32/58 anonim válasza:
Stieg Larsson: Millenium trilógia - oknyomozó krimi és letehetetlenül izgalmas, néhol vannak benne durva részek, de nem azon van a hangsúly.
Vavyan Fable könyvek: vicces krimik
Leslie L. Lawrence: szintén krimi, ha az angol nevén írja, akkor valami keleti helyen játszódik, ha a magyar nevén, akkor jobbára Angliában (azt hiszem)
(bocs, ha már írták valamelyiket előttem)
2012. szept. 9. 11:00
33/58 anonim válasza:
Michael Gruber- A boszorkány fiú
2012. szept. 9. 13:50
34/58 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tippek, köszönöm mindenkinek :)
2012. szept. 22. 12:38
35/58 Sophie-Mila válasza:
Én most álltam neki Andrea Cremer: Nightshade trilógiájának nekem nagyon tetszik. Szerintem folytasd az Éhezők Viadalát, mert nagyon jó könyv szerintem megéri. Ajánlani tudom még Jay Asher könyveit, (13 okom volt, kezünkben a jövőnk) és szerintem még a "Tabu" könyvek is nagyon jók :) Nemrég olvastam Laurie Halse Anderson - Jégviráglányok c. könyvét, ami egyszerűen fantasztikus! Az ő könyveit is csak ajánlani tudom, mert nagyon hitelesek :) Remélem tudtam segíteni :) a "Tabu könyvek listáját itt találod meg, nincs sok sajnos :( :D : [link]
2012. szept. 23. 17:29
36/58 anonim válasza:
Lucy Maud Montgomery: Emily Climbs
2012. szept. 24. 10:46
37/58 anonim válasza:
Adam Brown: A kód
Ez a legjobb könyv, amit valaha olvastam. Mindenkinek ajánlom.
Valójában egy regény, de keményen leírja a bankdiktatúra disznóságait és hasonló dolgokat. Izgalmas, elgondolkodtató, jó könyv.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!