Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvajánló: Ki mit olvasott...

Könyvajánló: Ki mit olvasott mostanában?

Figyelt kérdés

Elsősorban fantasy/sci-fi/krimi érdekel, de bármit írhattok...kezdek kifogyni az olvasnivalóból :)

Köszönöm :)

2012. jún. 10. 18:22
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
86%
Én Tom Becker Darkside című könyvét olvasom,nagyon jó! :)
2012. aug. 21. 11:28
 32/58 anonim ***** válasza:
88%

Stieg Larsson: Millenium trilógia - oknyomozó krimi és letehetetlenül izgalmas, néhol vannak benne durva részek, de nem azon van a hangsúly.

Vavyan Fable könyvek: vicces krimik

Leslie L. Lawrence: szintén krimi, ha az angol nevén írja, akkor valami keleti helyen játszódik, ha a magyar nevén, akkor jobbára Angliában (azt hiszem)

(bocs, ha már írták valamelyiket előttem)

2012. szept. 9. 11:00
 33/58 anonim ***** válasza:
88%
Michael Gruber- A boszorkány fiú
2012. szept. 9. 13:50
 34/58 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tippek, köszönöm mindenkinek :)
2012. szept. 22. 12:38
 35/58 Sophie-Mila ***** válasza:
86%
Én most álltam neki Andrea Cremer: Nightshade trilógiájának nekem nagyon tetszik. Szerintem folytasd az Éhezők Viadalát, mert nagyon jó könyv szerintem megéri. Ajánlani tudom még Jay Asher könyveit, (13 okom volt, kezünkben a jövőnk) és szerintem még a "Tabu" könyvek is nagyon jók :) Nemrég olvastam Laurie Halse Anderson - Jégviráglányok c. könyvét, ami egyszerűen fantasztikus! Az ő könyveit is csak ajánlani tudom, mert nagyon hitelesek :) Remélem tudtam segíteni :) a "Tabu könyvek listáját itt találod meg, nincs sok sajnos :( :D : [link]
2012. szept. 23. 17:29
 36/58 anonim ***** válasza:
59%
Lucy Maud Montgomery: Emily Climbs
2012. szept. 24. 10:46
 37/58 anonim ***** válasza:
79%

Adam Brown: A kód

Ez a legjobb könyv, amit valaha olvastam. Mindenkinek ajánlom.

Valójában egy regény, de keményen leírja a bankdiktatúra disznóságait és hasonló dolgokat. Izgalmas, elgondolkodtató, jó könyv.

[link]

2012. okt. 13. 18:12
 38/58 anonim ***** válasza:
59%

Fekete Tőr Testvérség- VÁmpírok éés erotika, de közel nem a Twilight és a Szürke 50 árnyalata szinten

H. Lee- Ne bántsátok a feketerigót

Becca Fitzpatrick- Csitt csitt- 14 év környékieknek íródott, de engem is teljesen lekötött.

Jodi Picoult-Nővérem húga

Tore Renberg-Szerettem másképp is- A címe elmond minden. Elfogadásra tant, és egyébként gyönyörű történet.

Ch. Bronte-Jane Eyre-Klasszikus.

2012. okt. 20. 20:48
 39/58 anonim ***** válasza:
59%
Marilyn Manson - Út a pokolból, ezt olvastam legutóbb, msot pedig olvasom Stephen King Rémálmok és lidércek 1. -t:))
2012. nov. 3. 07:45
 40/58 anonim ***** válasza:
87%
Kathy Reichs - Csont és vér
2012. nov. 3. 09:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!