Hű, majdnem mostanában olvastam Patrick Rothfuss-tól s The wise man's feart és a The name of the windet. Most pedig a Wheel of Time sorozat nyolcadik kötetét nyüvöm.:)
Patrick Rothfuss írástechnikáját, mondatait imádom, nagyon ért hozzá.:)
2012. jún. 13. 17:32
12/58 anonim válasza:
Én most legutóbb a katedrálist olvastam, és nagyon tetszett. Biztos el lennél vele egy darabig, mert majdnem 1000 oldalas :)
2012. jún. 13. 21:11
13/58 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek
Utolsó 1000 oldal az max 2 nap ;) - nincs tévém és számítógépem se, és vonattal utazom melóba ;)
2012. jún. 22. 21:54
14/58 chrishu válasza:
Gyűrűk ura, Hobbit, Harry Potter, Darren Shan vámpíros sorozata, Wardstone krónikák
2012. jún. 26. 08:05
15/58 anonim válasza:
Na látom már kaptál pár tippet, de akkor én még bedobom Terry Pratchettet. :D A fantasy és a humor keverésének nagymestere, bármelyik könyvét ajánlom, én most a Mágia Színét olvastam tőle, de az Elveszett próféciák is írtó jó.
2012. júl. 7. 21:14
16/58 anonim válasza:
Augusten Burroughs:Farkas az asztalnál ..már majdnem befejeztem,nagyon jó.Brutál őszintén ír arról,h az apja milyen egy állat volt.Megdöbbentő.
2012. júl. 7. 21:26
17/58 anonim válasza:
Diablo, Mass Effect, Halo(angolul) és Metro könyveket olvastam mostanság, illetve pár hónapja elkezdtem a Forgotten Realms sorozatot, de időhiány miatt azt abbahagytam és tegnap kezdtem az elejéről. Ha fantasy akkor ez egy nagyon jó sorozat :)
2012. júl. 7. 22:54
18/58 anonim válasza:
Vampire Academy, bár azzal már végeztem, most jön a Bloodlines :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!