Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen ez a Harry Potter?

Milyen ez a Harry Potter?

Figyelt kérdés
Milyenek ezek a Harry Potter-könyvek? Miről szól? Érdemes elolvasnom?
2012. máj. 28. 18:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én nem láttam egyiket se, de egy könyv felbecsülhetetlen érték egy filmhez képest. Persze egy film is lehet nagyon jó.
2012. máj. 30. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a filmek nem is jók a könyvhöz képest! aki meg nem olvasta a könyveket,csak a filmeket látta,nem tudom,h egyáltalán értette-e a történetet! :S úgyh a könyveket ebben az esetben (meg a legtöbb esetben is) nem érdemes összehasonlítani a filmekkel!
2012. máj. 30. 22:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Kösz a lepontozást!
2012. máj. 30. 23:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A filmek semmik a könyvhöz képest!Olvasd el,mert nagyon jók!Nem mondom el miről szól,majd meglátod:)

Ui.:A filmből csomó részt kivágtak,aki nem olvasta a könyvet az elveszett benne.:)

2012. máj. 31. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Imádom, pedig nem gyerekfejjel olvastam :)
2012. jún. 1. 20:59
 16/17 anonim válasza:
Mindenképpen olvasd el!
2012. jún. 5. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem a "gyerekkorom" meghatározó időszaka volt mikor elolvastam a sorozatot. 9 évesen kedtem el olvasni és együtt nőttem fel a szereplőkkel, az elején enm is gondoltam volna hogy ilyen kitűnő folytatás és befejezése lett.:) azt kell hogy mondjam hogy a harry potter vetekszik a gyűrűk urával. talán a legjobb benne, hogy mindenki megtalálhatja benne azt a karaktert, amelyen magára is ismerhet akár. a történet nagyon jó, összetettnek is mondható és nagyon nagy élmény olvasni tényleg! sajnálom azokat az embereket akik nem olvasták és tiltakoznak ellene vagy csak a filmeket látták(amik nagyon nem érnek sokat)
2012. jún. 8. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!