14 évesen érteném a Harry Potter 6.7. kötetét?
Figyelt kérdés
Csak mert már olvastam az 1 2 3 4 5. kötetet azokat értettem, de a 6. 7. könyv azt mondják már azok bonyolultabbak.2012. máj. 14. 15:53
1/17 AliceSwan válasza:
én nagyából értem és szintén 14 vagyok, meg úgy is hatalmas élmény olvasni, ha nem érted igazán, úgyhogy olvasd el nyugottan, ha nem érted, akkor majd később mégegszer :)
2/17 anonim válasza:
Először is Rowling nevét megtanulhátnád helyesen leírni, ha már keresőszónak adod meg. Másrészt kezdd el olvasni és meglátod érted-e, nem olyan hű de bonyolult szerintem.
3/17 A kérdező kommentje:
tudom hogy írják véletlen rontottam el J.K.Rowling
2012. máj. 14. 16:17
4/17 anonim válasza:
Én 12 évesen olvastam el a 7. kötetet, úgyhogy szerintem értenéd :)
5/17 anonim válasza:
Értenéd, csak legfeljebb el kell olvasnod kétszer, jól odafigyelve, de az szerintem nem korfüggő
6/17 anonim válasza:
Korfüggő, de 14 évesen már vagy annyira érett, hogy megértheted.
7/17 anonim válasza:
Én 14 évesen kb. azon az értelmi szinten voltam mint most, 20 évesen, szerintem egy 14 évesnek már illene érteni. Persze vannak bonyolult dolgok, de annál meg mindegy, hány éves vagy.
8/17 anonim válasza:
Hogy érteni fogod-e nem tudom, én irodalomszakos hallgatóként olvastam őket, szal nekem az érteni az kicsit más :-)
Hogy élvezni fogod őket, az viszont biztos.
9/17 Joola válasza:
szerintem értenéd, csak kicsit megrázó...
10/17 anonim válasza:
Persze. Én 12 éves vagyok de már 10 évesen olvastam a 7-et.
A 6 szerintem bonyolultabb, de nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!