Milyen ez a Harry Potter?
Figyelt kérdés
Milyenek ezek a Harry Potter-könyvek? Miről szól? Érdemes elolvasnom?2012. máj. 28. 18:56
1/17 anonim válasza:
nekem az egyik kedvenc könyv sorozatom. hogy miről szól azt hosszú lenne elmondani, mert egyrészt minden könyvnek más a története és van egy történet, ami összeköti a könyveket egymással.
2/17 anonim válasza:
A világ legjobb ifjúsági könyvei! Én 5ször olvastam mindegyiket! Imádom! Megunhatatlan! Úgyhogy szerintem egyszer mindenképp olvasd el! (még anyukámat is sikerült rábeszélnem,h olvassa el,és nem bánta meg,tetszett neki! :)) 19/L
3/17 anonim válasza:
Kedvenc könyveim közé tartozik :) Nagyon jók.
5/17 anonim válasza:
Semmiképp ne hagyd ki! Én már régen kinőttem a gyerekkorból, mégis azt kell mondanom, hogy lebilincselően jó könyvsorozat.
Van olyan barátnőm, aki szégyellte, hogy közel 40 évesen ezt olvassa, ezért bekötötte csomagolópapírba, hogy vonatozás közben is olvashassa, de mások ne lássák.
Nem is az a lényeg, hogy miről szól, inkább az, hogy mennyire jól lett megírva.
6/17 anonim válasza:
Most szórakozol, igaz? Szerintem nincs ember aki ne hallott volna róla.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.:) Utolsó: Ha csak akadékoskodni tudsz, kösz de nem kérek belőle. Mellesleg hallottam róla, de nem túl sokat. Ha valami nem tetszik, ne gyere ide!
2012. máj. 29. 20:28
8/17 anonim válasza:
Én nem vagyok a Háry Pétertől elragadtatva, se a Ron Grizlitől, maradok az értelmes könyveknél.
9/17 anonim válasza:
utolsó! olvastad a könyveket? vagy csak a filmeket nézted?
10/17 anonim válasza:
Nem olvastam és nem is kívánom elolvasni, sok időt vesz igénybe, de értelmetlen kitalált hülyeségekre nem fecsérlem a drága időm, elég volt a filmet látni, de az se nyerte el a tetszésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!