Mi a véleményetek az Éhezők Viadaláról?
Imádom! *-*
A sztori annyira elvarázsol. Mind a 3kötet nagyon tetszik és a film is nagyon jó lett! Peeta <3 <3
Talán, ha Nappal szemben álltam volna és becsuktam volna mindkét szemem, jobban meghatott volna. Rengeteg (megválaszolatlan) kérdés szöget ütött a fejemben olvasás közben; példának felhozva, hogy miért olyan retardáltak a kapitóliumiak? Mi van Panem igazi, teljes történelmével? A nagy-nagy háborúval, ami ilyen poszt-apokaliptikus környezetet hagyott maga után? Hová tűntek a többiek - aka Európa, Ázsia, Ausztrália? Konkrétan hol vannak a körzetek? Csak az Egyesült Államokon belül mozoghatunk, vagy beleérthető Kanada vagy az egész kontinens? És a többi, és a többi. Szerény véleményem szerint - pontozzatok le, drága fanatikus rajongók - egy nyáltúltengéses tinikönyv, amelyben a főszereplő ugyan visszafogottabban, de szintúgy mártírkodik, mint a legtöbb ilyesfajta regényben. Itt is megjelenik a két tűz közé szorult, döntésképtelen, de addig-kínzom-mindkettőt-amíg-csak-lehet hősnő képe, aki ugyan nem olyan veszélyesen életképtelen és aberrált, mint a Nyálkonyat hattyúlánya, de meg van a hasonlóság.
Hozzátenném, hogy ez az én saját véleményem, ami nem kell, és nem is fog mindenkinek tetszeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!