Lesz folytatása az Éhezők Viadal trilógiának folytatása?
Először is. Nem kéne spoileres kérdést kiírni.
Kettő, nem nem lesz folytatás.
mi az hogy nem kéne spoileres kérdést kiírni??:/
egy az,hogy senki sem fog belehalni, aki esetleg nem olvasta még hogy a kérdésből megtud valamit, kettő, mindenki olyan kérdést ír ki amilyet akar és ami őt érdekli, és nem az lesz a szívügye, hogy más esetleg majd teljesen összetörik lelkileg emiatt. bocs, de ennél a spoilerezésnél nincs nagyobb hüleység..:SS:@senki sem kényszerít senkit, hogy rákattintson a kérdésre. ahogy az utána következő szentségelésre sem kiváncsi senki.
Szerintem igaza van az elsőnek. Második neked: Nem, nem fog belehalni, de te akarod tudni, hogy mi lesz a vége? Mert szerintem r****t rossz úgy olvasni, hogy ***SPOILER***
Meghal Prim, meghal Prim, meghal Prim, Miko hal meg Prim? Még most sem? Akkor talán most? Tudom, hogy meghal, de mikor?
Vagy, hogy nem tudsz tippelgetni, hogy kivel jön össze, stb, stb.. Hidd el, én tudom.
***SPOILER VÉGE***
És nem olyan nagy fáradtság kiírni ezt a szót.
A kérdés kiírójának, meg csak tanácsként, kérlek, legközelebb ne :-)
Bocsi az OFF-ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!