Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter - a varázslók és...

Harry Potter - a varázslók és boszorkányok hogyan varázsolnak pálca nélkül?

Figyelt kérdés

Azt még vágom, hogy ha nem mondják ki a varázsigét, attól még létrejön a bűbáj. De varázspálcájuk nélkül?! Pl Mógus az első könyvben csak csettintett és kötelek tekeredtek Harryre... Ez hogy?

És ha már itt tartunk, ha egy mugli nekitámaszkodik a 9 és háromnegyedik vágány bejáratát lezáró falhoz, akkor ő is átmegy, vagy nem mert nincs benne varázserő?

2012. ápr. 23. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a kérdező úgy értettem hogy egy mugli nekidől

elvégre egy mugli nem tudja hogy azon varázslat van de faltámasztáshoz ideális célpontnak választhatja

mind1 szerintem mugliriasztó bűbáj van rajta ami távoltartja a muglikat

2012. ápr. 28. 22:56
 12/15 anonim ***** válasza:
*értette
2012. ápr. 28. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
csak azért futottak neki, nehogy megálljanak vagy megijedjenek. ha nincs ott a vonatr, nem tudnak, bezárul. és szerintem ha ott van a vonat, a mugliszülők is át tudnak menni, illetve sztem bárki át tudna. de lehet, hogy úgy vanb megoldva, hogy csak az tudjon átmenni, aki gondol rá és akar, és ott is van a vonat. ha mégse, és egy beavatatlan mugli rádőlne, akkor tuti felejtésátkot szórna ráa a minisztérium
2012. jún. 21. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Volt olyan rész, ahol csak nekidőltek Harryék is.
2013. júl. 27. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:
nem tudom mennyire aktuális a kérdés, de pálca nélkül is tudnak varázsolni, pl. az egész animágia erre épül, vagy a legilimentorok is pálca nélkül tudnak a gondolatokban olvasni, vagy a kisgyerekek még az első pálcájuk előtt szintén úgy varázsolnak stb. A pálca arra kell, hogy koncentrálja a varázserőt, így egészen más varázslatokra (is) képesek, mint nélküle.
2017. aug. 2. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!