Hogy került Dracóhoz a pálca?
Figyelt kérdés
Tudjátok, a Végzet Pálcája. Mert ugye Piton pálcájába "átörökítődött", de a végén mégsem Ő, hanem Draco lett a pálca jogos tulajdonosa. Köszi a segítségeteket!2009. júl. 8. 18:23
1/5 anonim válasza:
úgy hogy albus kezéből draco szedte ki a pálcát
2/5 A kérdező kommentje:
jaaaaaa, tényleg. Nesze nekem, aki 1 év kihagyás után az utolsót olvasta el :P hiába, annyi szálon fut...:D köszi
2009. júl. 8. 19:11
3/5 anonim válasza:
De az igazi Pálcák Ura sosem volt Draco birtokában.Csak a gazdája lett,de ő nem is tudott róla.
4/5 anonim válasza:
:) A filmben, a film végén a legmagasabb toronyban Draco Malfoy "Capitulatus"-sal kib*ssza Dumbledore kezéből a pálcát. Ekkor tudtán kívül lesz a pálca tulajdonosa.
A könyvet sajna nem tudom, ugyanígy van-e, mert azt nem olvastam.
5/5 anonim válasza:
Igen a könyvben ugyanígy van.Dumbledore Pitonnak szánta a pálcát,de "rosszul" sült el,de végül ez ment meg mindenkit.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!