Harry Potter - a varázslók és boszorkányok hogyan varázsolnak pálca nélkül?
Azt még vágom, hogy ha nem mondják ki a varázsigét, attól még létrejön a bűbáj. De varázspálcájuk nélkül?! Pl Mógus az első könyvben csak csettintett és kötelek tekeredtek Harryre... Ez hogy?
És ha már itt tartunk, ha egy mugli nekitámaszkodik a 9 és háromnegyedik vágány bejáratát lezáró falhoz, akkor ő is átmegy, vagy nem mert nincs benne varázserő?
Gondolom miközben csettintett, a kezében volt a pálcája. :D
A muglik meg szerintem pont úgy, ahogy leírtad...talán csak pálcával lehet átmenni ott is.
Az elsőt nem tudom.. Ha belegondolsz: varázspálca nélkül is tudnak varázsolni.LD: amikor tanulják a fel varázslatot(Repülés tanulás az elsőbe)
2. Ha nem megy a vonat,vagy elment a vonat lezáródik a 9 és 3/4edik vágány.
a hatosban írták hogy nagy erejű varázslók tudnak pálca nélkül varázsolni
de az ilyenek Dumbledore meg Voldemort kaliberűek akiknek hatalmas varázserő, tudás, és tapasztalat van a birtokában
de szerintem nagyon komoly varázslatok ők sem tudnának csinálni pálca nélkül
az első részben pedig Mógus is azért tudott szerintem pálca nélkül varázsolni mert megosztotta a testét Voldemorttal (vagy nem tudom :D)
de tényleg vannak hibák a könyvekben
na és aztán?
és #2 válaszoló jól írta a fal lezáródik ha elment a vonat
kösz a válaszokat!
amúgy azt én is tudom, hogy ha nincs vonat, nem lehet bemenni, de ha mondjuk ott van, akkor a mugli nem tud átmenni a vágányra? (ez lett vna a kérdés)
amúgy szerintem mugliriasztó bűbáj van rajta, ennyi
mint a négyesben a kviddics világkupadöntő stadionján
DE ha belegondolsz.
Te nekimennél egy oszlopnak fejjel???? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!