Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek a SzJG...

Mi a véleményetek a SzJG szereplőkről?

Figyelt kérdés
És ne csak azt akit szeretek!!!

2012. ápr. 11. 16:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

*Előző vagyok, elfelejtettem a többieket, bocsi :)

Ricsi: végig jó fej volt és rendes, de szerintem a legtöbben onnantól vannak (vagyunk) oda érte, mióta összejött a Virággal. A vele való kapcsolata mutatja meg leginkább, hogy milyen rendes és aranyos.

Zsolti: a viccmester, tömören. Egyszerűen szakadok a beszólásain, az író jól kitalálta ezt a karaktert (is), tényleg sok ilyen kamasz fiú van. Sejtettem, hogy össze fog jönni Kingával, azután a sok szócsata után, mondjuk, Zsolti szerintem jobbat is kaphatna, de legalább jó hatással van Kingára.

Dave: vicces, hogy ilyen kocka és ennyire imádja a ketyeréit és olyan fontoskodó, meg minden. De ő nem olyan központi szereplő, szerintem róla ezeken kívül nem sok minden derül ki. Macuról nagyjából ugyanezt tudom mondani.

Zsák: aranyos, ennél többet nem nagyon tudok mondani. :)

Gábor: hát, szegény elfogadja, hogy nem foglalkoznak vele, mondjuk, ez ellen megpróbálhatott volna tenni, de nyilván nem csak ő tehet róla.

Andris és Robi: a két hülyegyerek, akik nagyon lázadnak és "menő rockerek". Engem mondjuk idegesít, hogy mindig csinálnak valami hülyeséget, ami miatt az egész osztály szív, de néha viccesek. Leginkább idegesítőek.

Cortez: a menő szépfiú, ilyen karakter nélkül már nincs is tinikönyv. Reni mindig olyan menőnek állítja be, hogy az már túlzás, emiatt kicsit zavaró. Nagyon rendes és jó fej, de kicsit tényleg szemét volt Renivel, bár nem direkt csinálta.

Leginkább Zsolti, Ricsi, Virág és Kinga a kedvenceim, tudom, hogy ez sok, de nekem 4 kedvencem van. Az első három szerintem nagyjából érthető, Kingát azért bírom, mert vannak elvei és ki áll értük (élő lánc XD) és vicces az idegbetegsége (ebben hasonlítunk).

Szerintem elég hiteltelen ez az osztály, abból a szempontból, hogy ilyen rossz gyerekeket tuti jobban fegyelmeznek. Elég bénának állítja be az író a tanárokat, ami lehet, hogy poén a tiniknek, de nem túl valószínű.

2012. máj. 2. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Én leginkább Kingát birom.

Kicsit hasonlítjok rá. Nem az idegbajos oldal, üvöltözés stb. inkább tanulási szempontokból. Szeretek sportolni, lovagolni <3, rajzolni lovakat :)

Renit is szeretem.

Zsolti. Őt nagyon birom, egyszerűen a viccein van mikor szétröhögöm magam.

Cortez. Állították azt hogy nincs ilyen személy. Pedig van és én ismerek is. 1.rengeteg nyelven tud asszem

2012. máj. 3. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Én leginkább Kingát birom.

Kicsit hasonlítjok rá. Nem az idegbajos oldal, üvöltözés stb. inkább tanulási szempontokból. Szeretek sportolni, lovagolni <3, rajzolni lovakat :)

Renit is szeretem.

Zsolti. Őt nagyon birom, egyszerűen a viccein van mikor szétröhögöm magam.

Cortez. Állították azt hogy nincs ilyen ember, pedig van!

Én ismerek!

1. 4nyelven beszél.

2. Remekül gitározik

És még ami nem jellemző Cortezre jó tanuló.

A rockereket nem bírom. Őket már az első könyvbe elítéltem.

Dave&Macu hát nem is tudom. Talán kicsit túlzásba vitték, a kockaságukat.

Ricsi: néha elítéltem néha pedig nagyon jó fejnek tartottam.

Virág különösebb véleményem nincs.

Cortez. Állították azt hogy nincs ilyen személy. Pedig van és én ismerek is. 1.rengeteg nyelven tud asszem

2012. máj. 3. 17:15
 14/19 gotika válasza:

1.mindenkit bírok

2.DE FŐLEG ZSOLTIT ÉS A VICCEIT

3.eddig szerettem most ki nem állhatom....hát ki mást mint ARNOLDOT egyszerűen leesett az állam!!! MIT KÉPZEL MAGÁRÓL!!!!!

2012. máj. 10. 18:28
 15/19 anonim válasza:
36%

SZERINTEM MINDEN KARAKTER ISZONYÚ JÓL VAN MEGFORMÁÉLVA

ÉS SZERINTEM A KARAKTEREK ÚGY JÓK AHY VANNAK.

VAN AKIK AZT ÍRTÁK HOGY NEM VALÓSÁGHŰEK AZ EMBEREK ERRE ÉN CSAK AZT TUDOM MONDANI HOGY TALÁLKOZOTT A VILÁG ÖSSZES EMBERÉVEL? DE BÁR NEM ÉRTÜNK EGGYET TISZTELETBEN TARTOM A VÉLEMÉNYÉT. SZERINTEM HA EGY SZEREPLŐT IS KIVENNÉNK A SZTORIBÓL VAGY MEGVÁLTOZTATNÁK AKKOR NEM LENNE KEREK

EGYÉPKÉNT NEKEM A TOP 5 RENI VIRÁG CORTEZ RICSI KINGA

2012. máj. 16. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Reni: Nekem néha már kicsit fárasztó (pl. amikor egyfolytában bőg), de amúgy kedves lány, okos, jó könyveket olvas és mindenkinek próbál segíteni. Az zavar benne, amikor nyafog, hogy túlvállalta magát, pedig mások sokkal több dolgot csinálnak,, mint ő (Kinga).

Cortez: Nekem ő kicsit TÚL JÓ! De nagyon bírom őt is, csak kár, hogy a valóságban még hozzá hasonló emberek sem léteznek :(

Virág: Én nagyon szeretem mert aranyos, csak foglalkozhatna kicsit többet a tanulással.

Ricsi: Nagyon kedves és vicces, mindig segít, ha kell. Sokkal valóságosabb, mint C.

Kinga: Kicsit el van túlozva, de nagyon céltudatos és határozott. Én nagyon kedvelem.

Zsolti: Imááádom! Annyira jó fej, kár, hogy nem létezik :(

Dave: Mindig fontoskodik, szerintem aranyos :)

Viki: Utálom! Na, ő nagyon is valóságos! Sajnos ilyen idióták tényleg léteznek :(

Robi és Andris: Bírom őket, bár néha kicsit túlzásba esnek.

Jacques: Én őt olyannak képzelem, aki mindig rámosolyog az emberekre és mindig nyugodt. Szerintem aranyos :)

Gábor: Hát, róla nem lehet sokat tudni...

Arnold: Az elején nagyon bírtam, de a 4-ben egyre kevésbé, utána meg már egyenesen utálom!

Peti: :) Nagyon szimpi

Dorián: :( Ő nagyon nem

2012. jún. 7. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Reni: Bármennyire kedvelem a karakterét kimondhatatlanul nyomi! És rettenetesen szerencsétlen! Annyi lehetőség lenne arra, hogy összejöjjön Cortezzel! És ami az egyik legfontosabb: nem lát rendesen!!! Edina nem járhat Cortezzel a 2. részben!!! Bármennyire próbálom beleélni magam a helyzetébe, nem sikerül... De legalább 11-ben egyre jobban kezeli a problémáit!

Cortez:Végtelenül menő!!! De bármennyire tűnik tökéletesnek nem az! Ő is ugyanannyira szerencsétlen, mint Reni... De rendkívül önzetlen, segítőkész, jóószívű karakter. Nekem nagyon szimpatikus és Reni leírása alapján nagyon helyes.

Arnold: Én a 6. rész előtt is utáltam! 1. Egója eléggé magas, verekszik az IQ-jával. 2. Egyszer sem mondta, pedig tudta, hogy Cortez viszonozza Reni érzéseit. 3. Amikor a 3. kötetben azt mondta, hogy ő írta a hajójának a Reni nevet az nagyon gonosz volt. 4. Amikor megmondta Corteznek, hogy száljon le Reniről akkor megint csak a kapcsolatuknak tett rosszat, csak mert szerelmes Renibe azaz eléggé önző. 5. A 6. kötetben mikor Reni születésnapjára hazajött és nem túl kedvesen beszélt Renivel.

A többieket leírták az előttem kommentelők, de őket mindenképpen szerettem volna külön értékelni.

2012. jún. 22. 00:03
 18/19 anonim válasza:
59%
Nekem a legszimpatikusabb Vladár. Én is kiakadnék, ha valaki így viselkedne az órámon...
2013. nov. 15. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Én minden szereplőt imádok <3! mivel szerintem minden szereplőnek meg van a saját szerepe. :) Persze a legközelebb álló személy hozzám az Reni. Hasonlítunk. És mindketten egy menő srácot szeretünk,végül ő boldog lesz,én szerintem nem,de ez a könyv ááááá. IMÁDOM. csak ajánlani tudom mindenkinek :))

Cortez: Menő ^^ egyszerűen egy fiú jut eszembe róla. :) lehet,velemikor bunkó,de..:) olyan aranyos szokott lenni :))

Ricsi: na ő <3. azok a beszólások.

Zsolti: kétségtelen,hogy a legnagyobb arc :) őt is szeretem,és egyben tisztelem,mivel lefogyott :) ŐRÜLET

Kinga: őrölt lány,de meg van a szerepe :) néha igen,bunkón megmondja, de csak az igazat! imádom őt is :) sokszor felrázza Renit!

Virág: öö...amikor Doriánnal járt,akkor nem szerettem,de persze a végére igen <3! Buta lány,de imádom ^^. "emo"

Gábor: jó tanuló. :) őt is szeretem <3.

Arnold: hát.... :/ nem tudom. persze neki is meg van a szerepe,de lehet,hogy őt csak úgy kedvelem. (nem szeretem,imádom...csak kedvelem)

Viki: kemény,bakancsos csaj :D kicsit túloz a sminkel. "kedvelem" (nem nagyon :/,csak azért mert...szereplő)

Dorián: ööö...."kedvelem"(amúgy nem)

Andris és Robi: két kocka <3 :3 imádom

Dawe: áááá :3 Cortez,Ricsi,Zsolti és Dawe :3 a 4 rossz fiúk :$ nagyon imádom :) Kütyüs :DD

2014. febr. 8. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!