Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki elmondja RÉSZLETESEN,...

Valaki elmondja RÉSZLETESEN, hogy miről szól a SZJG 6?

Figyelt kérdés

Még nincs meg sajnos, mivel az összes könyvesboltból elkapkodták :S

Ja és melyik a legjobb része?:)

2012. márc. 31. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az az SZJG?
2012. márc. 31. 15:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Szent Johanna Gimi
2012. márc. 31. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja bocs, abban nem tudok segíteni. :) Csak ötletem sem volt, minek lehet a rövidítése, szóval meg kellett kérdeznem. :)
2012. márc. 31. 15:55
 4/8 A kérdező kommentje:
:D
2012. márc. 31. 15:56
 5/8 Kai10 ***** válasza:
70%

Én pont ma értem a végére a 6. résznek. Ebben a részben Reni és Cortez kapcsolatáról van szó leginkább. Nagyon erős a kapcsolatuk, Cortez nem szeretné Reni életét teljesen felbolygatni, amit Reni a könyv elején egy kicsit félreért. Ebből lesz egy kisebb "veszekedés",mert Reni azt hiszi Cortez nem szeretne vele találkozni, és, hogy nem szeretné ha mindenki tudná, hogy együtt vannak. Cortez, hogy bebizonyítsa ez nem így van, kiáll az iskola ablakba, és elmondja az egész iskolának, hogy együtt vannak, + mindennap találkoznak, de csak is kizárólag miután Reni megtanult. Reni születésnapjára Arnold hazautazik titokban, aminek összeveszés lesz a vége(Reni és Arnold között). Arnoldnak nem tetszik, hogy Reni és Cortez együtt vannak. Reni rájön, hogy Arnold és az ő kapcsolata már nem lesz olyan mint régen.Cortez az egész nyári szünetre elutazik, ezért Reni nyárra munkát válal, és beiratkozik egy angol nyelviskolába is, hogy telljen az idő. Többek között Reni rájön, hogy az "LB"-t nem egy emberben kellett volna keresnie,mert az egész osztálya egyben az ő "LB"-je.

Tömören erről szól. :) Remélem hasznos volt számodra a válaszom, próbáltam mindent leírni.

Ja és szerintem ez a 6. rész a legjobb. :) :D

2012. márc. 31. 16:12
 6/8 Kai10 ***** válasza:
És még valami :) Cortez az ablakos dolga miatt pszihológushoz kell járnia
2012. márc. 31. 16:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. márc. 31. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Részletek: Arra kaptam fel a fejem, hogy mindenki füttyögni, és tapsolni kezd, és körülöttem mindenki felfele néz.

– Mi az? – kérdeztem, és megkértem Bálintot, kicsit álljon arrébb, hogy lássam, amit a többiek. Aztán összeráncolt szemmel néztem a termünk felé, ahol Cortez kinyitotta az ablakot és… Úristen. Akkor már a szám elé kaptam a kezem, ügyet sem vetve arra, hogy a forrócsokim leesett, és kiömölve mély, barna lyukat vájt a hóba.

Cortez belekapaszkodott az ablakkeretbe, majd fölpattant egy padra, és kiállt az ablakba! Mindenki döbbenten nézte, Ricsi vigyorogva bólogatott, Virág elképedve bámulta, Dave és Macu vették telefonnal, Zsolti fütyült, Kinga ordított, hogy 'megőrültél? Kiesel!!!1, az a-s lányok sipákoltak, mindenki más pedig lefagyva, elképedve nézte.

– Oké – szólalt meg Cortez, amikor biztonságosan megfogta az ablakkeretet, és kihúzta magát. – Figyelnétek kicsit? Kösz – kezdte, és tekintetével körbepásztázta az udvart, majd megállapodott rajtam. Jaj, ne! Azt hiszem, legalább kétszáz volt a pulzusom, és alig mertem levegőt venni, annyira féltem, hogy baja esik. – Ott a padon… – mutatott felém.

– Hagyd abba! Könyörgöm, hagyd abba! – motyogtam alig hallhatóan. AZ egész udvar felém fordult, én pedig még soha, de soha nem égtem ennyire.

– … a barátnőm! – kiáltotta. – Reni, köszönnél a többieknek? – szólt oda nekem. A fejemet fogva felnéztem, és bénán intettem egyet, úgy általánosságban.

Azonnal zúgolódás kezdődött, mindenki susogni meg duruzsolni kezdett, közben folyamatosan hol engem, hol az ablakban álló (!!!) Cortezt figyelték.

– Ha valaki még nem tudná esetleg… – magyarázta. A legtöbben bólintottak, de néhányan rávágták, hogy 'oké'. – Ja – kapott Cortez a fejéhez, mintha csak megfeledkezett volna valamiről. A hirtelen mozdulatát egy rakásfelszisszenés és ösztönös reflexmozdulat kísérte, mert úgy tűnt, most zuhan ki. – És szeretem – tette hozzá mellékesen, én pedig elmosolyodtam, és alig hallottam valamit a fülemben zúgó vértől. Ricsi megbökte a vállam, Virág tapsolva ugrált, a többiek meg 'húú' – ztak és füttyögtek.

A következő pillanatban Máday rontott ki az ajtón, és felnézett az épületre.

– Antai-Kelemen Ádám! Tíz másodperced van, hogy megjelenj az irodámban! Azonnal szállj le onnan! – üvöltötte kivörösödött fejjel.

– Ha nem gond, gyalog mennék- felelte Cortez"

“– Most mit nyerítesz? – csóválta a fejét Zsolti. – Csak egy vígjátékról beszélünk.

– Az Esőember nem vígjáték! – csattant fel Kinga.

– Ja… pedig én végigröhögtem.”

“– Mi történt? – érdeklődött Cortez, és szeme sarkában az apró nevetőráncok arról árulkodtak, hogy jól szórakozik.

– Sajnos felkészületlenül mentem, ez a jövőben nem fordulhat elő – ingatta a fejét bosszúsan.

– Mi volt? röhögött Ricsi.

– Nem tudom a nevét. Nem néztem utána. Amatőr hiba.

– Akkor hogy szólítottad? – kerekedett el a szemem.

– Ahogyan mindenki ismeri. Nem gondoltam, hogy ez sértő.

– Dave, te azt mondtad neki, hogy „nagy mellű kilencedikes?”

“– Nézzük, Nagy Zsolt mit szeretne elérni az életben – olvasott bele. aztán unottan felnézett. – A buszt.”

Nekem az ablakos rész,a veszekedésük,az osztálykirándulás és az a rész tetszett a legjobban,amikor Reni féltékeny volt saját magára.

2012. máj. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!