Szent Johanna Gimi fanok?
Figyelt kérdés
Arnold és Reni között lesz valami?:)2012. ápr. 8. 18:01
4/14 ilovecortez.*-* válasza:
nem, szerencsére. :) Arnold akkora antipatikus, bunkó barom lett, hogy már nem is lesz. :D
5/14 anonim válasza:
[link] és a remény eszi meg mindig utoljára a ciánt :D
6/14 anonim válasza:
00:48
Hogy lehet ilyet mondani? Imádom Arnoldot! :))
Cortezt nem igazán...
7/14 ilovecortez.*-* válasza:
17:10: bocsi akkor, de amit a 6-ban csinált. ááááh. :D
8/14 anonim válasza:
Én mindegyiket szeretem,de Arnoldban csalódtam. Legalább palástolhatta volna jobban az érzelmeit a 6-ban.
10/14 anonim válasza:
Ezt csak Laura tudhatja. :D Én biztos vagyok benne, hogy Reni össze fog veszni Cortezzel, de már nem lesz egy csapásra szerelmes Arnoldba. :/ Ami kár, mert szeretem azt a karaktert. Csak a hatodik részben valahogy minden megfordul. Mindig éppen az a szemét csávó, aki nincs Renivel, és az a édesaranyosegyetlen, aki vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!