Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki fogok adni egy könyvet. Ti...

Ki fogok adni egy könyvet. Ti ilyen témában szívesen olvasnátok? Érdemes belekezdenem, vagy csak idő és energia -pénz pocsékolás lenne?

Figyelt kérdés

Az életről írok, ahogy látszik. Nem EZO meg gazdagodj meg 2 perc alatt és hasonlók. Nem egy kifejezett téma, hanem szeretném összefoglalni, amennyire lehetséges. Tapasztalatokat, személyeset, gazdagoknak, szegényeknek, bűnözőknek. Mit hogyan látnak. Még sorolhatnám sokáig, de aki érti, így is fogja...

A bevezető első pár sora:

Mindenki volt már olyan helyzetben élete során, hogy azt mondta:

-Nem tudom hogyan tovább.

Mindenki élt már át olyan helyzetet, amiben nem tudta a helyes döntést. Személy szerint mindig is csodáltam azokat az embereket, akik látszólag tökéletesen döntésképesek, ráadásul jól is választanak az útjukon.

Micsoda bűvös szó is ez: ÚT. Az egész életünkkel párhuzamos. Ki ezt járja be, ki azt. Ki helyes ösvényen jár, ki útvesztőbe téved. Van, aki próbálna átgázolni rajta, de túl csúszós a felszín.

Karrier, szerelem, magánéleti dolgok. Sokan hibáznak ebben-abban.

-Nem tetszik, ahol dolgozom, jobb hely kell! Gondolja, ő ennél többre képes! -Ő jobb társat, szeretőt érdemel. -Ő bölcsebb- és hasonló dolgokon jár agyunk, miközben leragadunk egy bizonyos szinten. Ebben a könyvben, ahogy címe is mutatja, próbálom kifejteni azt az utat, amin járva előre visz minket az élet és nem csak otthagy a közepén, vagy vissza is fordít.

2012. ápr. 8. 01:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ma 21:54

javítok*Lengyelországban (bocs a többi helyesírási hibákért)

2012. ápr. 8. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezzel teljesen egyetértek és valóban, jelenleg nem ez a divat.
2012. ápr. 8. 23:05
 13/15 RaksashaGirl válasza:
Milyen hosszú? Egyébként szívesen elolvasnám, ha mondjuk küldenél egy példányt itt interneten, mint "tesztelőnek". Az én kezemben már könyvek miriádja megfordult, szinte minden nemben olvastam már, kicsit belelendültem a könyvkritikákba, még ha csak 16 vagyok, akkor is.. :) Egyébként érdekesen hangzik, de igaza van sokaknak, ma sajnos a "Szent Johanna Gimi(amit egyébként nem olvastam, de megvesz a fene hogy mindenki így rácuppant)", a "Twilight Saga", meg az ezekhez hasonlók a menők. Én fantasyt írok, de lehet inkább elkezdek Fanficeket írni, vagy csak rajongói fordításokba kezdeni, mint ahogy azt az eragon negyedik részével is teszem.. :)
2012. ápr. 9. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:

A családomnak kb. 5000 darabból álló "könyvtára" van. Sokat olvastam én is, 7éves korom óta:)

Nekem tetszik az ötleted, valószínű elolvasnám.:)

16L

2012. ápr. 10. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Nos, mi lett azóta? Megjárta a nyomdát a regényed vagy a fióknak él?
2013. aug. 24. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!