Szerintetek milyen egy jól megírt, igazán gonosz karakter?
Írok egy történetet, és arra lennék kíváncsi, hogy számotokra milyen lenne az a főgonosz, akitől istenigazából a frász jönne rátok, hogy rosszat álmodtok tőle. Miket csinálna, milyen jelleme legyen, hogy rettegést keltsen? A történet fantasy, tehát akármilyen elrugaszkodott ötleteket is írhattok!
Előre is köszönöm!
őrült zseni, félelmetesen jól kiismeri az embereket, egyszerűen nem lehet előle elbújni/megszökni mert rád fog találni akkor is.
amikor senki nem számít rá akkor bukkan fel és angolosan távozik.
Szerintem legyen jóképű. Ez fontos. Legyen okszinő, könnyedén képes legyen bárkit az ujja köré csavarni, majd szemrebbenés nélkül végezni vele, egy kegyetlen mosollyal. Legyen nagyon okos, fekete, intelligens szemekkel, sötét hajjal és világos bőrrel. Ne legyenek emberi gyengeségei, legyen mindi felkészült, és senkiben ne bizzon. Lehet valahogy "macskaszerű". Mindig legyen halál nyugodt és gúnyos.
Ha jellemezni kéne szinekkel, akkor fekete és méregzöld.
Mindenféleképpen legyen valami csak rá jellemző tulajdonsága, pl. gyilkolásnál egy más gyilkosoktól megkülönböztető jel (pl sztem stiulusos az áldozatok mellett hagyott fekete rózsa, vagy vmi ilyesmi)
És a gonoszság mellett legyen vonzó, egy olyan karakter, aki megragadja az olvasó képzeletét.
Nekem nagyjából ilyen a tökéletes gonosz:)
Nekem a gonosz... hmm...
nem érez bűntudatot, mosolyog egy-egy kegyetlensége után. Nem egy bosszúra éhező, eddig semmibe vettszámítógép-guru. És nem is egy visszataszító külsejű lény. Nem. Nekm egy szép, közkedvelt férfi, akiből senki se nézné ki a gyilkos hajlamot.
Nah jó.... :D bolond vagyok.... :D most írok harmadszorra egymás után :D de hát ez van :D Túl jó a kérdés! :D
Szóval gondolkoztam :) Eddig nem igazán vettem figyelembe, hogy ez egy fantasy... szóval most figyelembe veszem, és rájöttem, hogy mi a legfélelmetesebb.
Van egy ember, különleges képességggel. Képessége lényege, hogy mindig mindenkit megtalál, bárhol legyen is. De áldozatait nem öli meg rögtön (nem tudom, hogy mér akar kínozni-ölni... ha egy információért cserébe akkor nem az ember öli meg) hanem felkutatja a szeretteit, barátait, ismerőseit... mindenkivel akivel akár egy szót is ejtett, és szépen sorban megöli őket. Szóval mások szenvednek, azért, mert az áldouzat nem mond el valami információt. Ez szerintem sokkal kegyetlenebb, mint amikor a kiválasztott embert kínozzák. Pl elfogja a hugát, és megöli a szeme láttára stb... huhh... nekem ez nagyon durva... + ha tényleg nagyon-nagyon durvát akarsz, utána, pl megitatja a testvére vérével... uhhh... :S nah jó.... elmentem hányni :D te jó ég! hogy lehetek ennyire morbid??? :D
Legutolsó 3: Írj nyugodtan, amennyiszer csak eszedbe jut valami :) Én ezen a karakteren tökölök már mióta, de nagyon jó válaszok jöttek. Eddig is volt már valami körvonal, hogy nagyjából milyen legyen, most ez kicsit színesedett. Szóval ahogy most áll, az úgy néz ki, hogy vonzó a külseje, de van benne félelmet keltő is, pl. hosszú körmök, vörös haj, szuggesztív tekintet, ja, amúgy nőről van szó, nagyon intelligens, cinikus, tud kedvesen is viselkedni, de egyébként minden érzelem nélkül öl. Nem öl összevissza, csak ami a céljáért fontos, vagy esetleg bosszúból. Kínozni nagyon szeret, lesz több ilyen jelenet is. A lelki terrort is szereti.
Tényleg, amúgy egy túlvilág meg evilág közt ragadt démonszerű valami, tehát nem mindig lehet látni, ezzel hozza a frászt az emberekre. És akit szemmel tart, azt a tükrök túloldaláról tudja figyelni. Eddig milyen? Lehet, hogy a tükör dolog kicsit már lerágott csont, de ragaszkodnék hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!