Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen tettől, gyűlölnétek...

Milyen tettől, gyűlölnétek igazán egy gonosz karaktert teljes szívetekből?

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ármánykodás. Persze, ha egy komolyabb bűnt elkövet, (gyilkosság stb.) akkor is meg lehet utálni, de én a leginkább azt nem tudom elviselni, mikor a szereplő háta mögött folyton keresztbe tesz neki. Pláne, hogyha előtte még a barátjának is mutatja magát... Remélem, érthető, amit mondani akarok ezzel:D
2011. júl. 29. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nagyon fura, mert csak, hogy pl mondjak nagy Harry Potter rajongó vagyok és a kedvenc szereplőm Bellatrix, aki a 2. leggonoszabb szereplő, semmi pozitívat nem lehet róla mondani, gyilkos, kegyetlen és őrült. Mégis imádom.

Ugyanakkor most olvasok egy krimit és rosszul vagyok a gyilkostól, szörnyű, ahogy le van írva a jelleme, igazán utálom.

Szóval ezt nem lehet teljesen behatárolni, mert nagyon sok mindentől függ, hogy mitől lesz szimpatikus vagy unszimpatikus számomra egy karakter.

2011. júl. 29. 19:34
 3/11 anonim válasza:

Attól a tettől ha ellopná a barátnőmet,és megerőszakolná,majd feldarabolná.Na attól gyűlölném.

Üdv:DeadSmile

2011. júl. 29. 21:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Na ilyen példákat szeretnék hallani :D Köszike :D
2011. júl. 30. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:

A "gonosz" néha csak a "jó" szemszögéből gonosz. Én néha a negatív szereplőket szeretem (bírom a szadista jófiúkat, ez van :D ).

Amitől nagyon meg tudnék utálni valakit, az... ha átver. Ha becsap. Ha végig azt hiszed, hogy a jó oldalon áll, hoy bármikor segít, hogy bízhatsz benne, aztán kiderül, hogy nevetve a szívedbe szúrná a tőrt egy sötét sikátorban, csak azért, hogy a nagyfőnők (legyen épp a főgonosz) kis pénzzel támogassa. Na az ilyet tudom utálni.

2011. júl. 30. 18:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy én is szeretem a rosszfiúkat, de olyan karaktert szeretnék, hogy még én is gyűlöljem... (ami nehéz)
2011. júl. 31. 09:17
 7/11 anonim ***** válasza:

A saját "gyermeked", azaz karaktered soha sem fogod teljes szívedből utálni (remélem). Hiszen, a jófiúkkal ellentétben te ismered a hátterét, te tudod, hogy miért gonosz. Nem hiszem, hogy lenne olyan, hogy valaki "gonosz". Kell lennie oknak, amit te bizonyára ismersz, és akkor már valamilyen szinten megérted.

Pl.: Egy sorozatgyilkos sorra öli a fiatal nőket, a saját feleségével kezdve, és annak barátnőivel folytatva. A nymozó mindent megtesz, hogy rács mögé juttassa a férfit. Ugye milyen ronda tett? A nyomozó helyében te is mindent megtennél azért, hogy a férfi élete végéig rács mögött üljön? Ez természetes (normál esetben).

Na de te, mint a gyilkos férfi megalkotója tudod, hogy azért ölte meg a feleségét, mert többször is megcsalta a hűséges férjet (olykor a legjobb barátjával), a barátnői meg falaztak neki. Ugye így már más? Így is tudnád szívből utálni a férfit, és mindent megtenni azért, hogy rács mögött legyen élete végéig? Pedig az elején még ő volt főgonosz... nemde?

2011. júl. 31. 15:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak olyan rossz emberek is, akiknek nincsen különösebb okuk... akik gyerekeket erőszakolnak meg. Erre például nincs elfogadható magyarázat! Még az sem elfogadható, hogy gyerekkorába vele is ezt tették...mert nem ez a megoldás. Úgyhogy szerintem a gyilkosok között is vannak olyanok, akiknek nincs szükségük különösebb okokra...
2011. aug. 1. 10:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Az olyan emberek, akiket te is említettél betegek. Pszihológiai esetek. De ha ettől utálsz meg egy embert, akkor tettesd meg vele, és nincs kérdés.
2011. aug. 1. 11:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem félreértettél... egy könyvről beszélek...
2011. aug. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!