Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter spoileres kérdés!...

Harry Potter spoileres kérdés! Van rá magyarázat, vagy egy hatalmas baki? (kérdés lent)

Figyelt kérdés

Harry Potter 7: Harry ugye a pálcák ura lett, mióta Draco-t lefegyverezte (kitépte a kezéből a pálcát). Voldemort meg ugye azt hitte, hogy Piton lett a gazda, ezért őt megölte. Ezt Harry szépen el is magyarázza. Csak az az apró tény nem zavarta őt, hogy fél órával korábban VOLDEMORT MEGÖLTE ŐT?? VAGYIS LEFEGYVEREZTE, TEHÁT TUDJUKKI LETT A PÁLCÁK URA!!

Várom a válaszokat, hogy mit néztem el ezzel kapcsolatban :D

2012. márc. 7. 21:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%
b.aszki hány éves vagy kérdező?!?!? úgy került oda hogy az egy elméleti izé volt! csak elájult! olyaan ez mintha álmodta volna........
2012. márc. 12. 17:53
 22/33 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez az egész lefegyverezzük dolog nem a cselekedeten alapul, hanem magán az érzésen. Harry lefegyverezte Dracot( kivette a kezéből a pálcát) lényegtelen hogy történt, megtörtént! Harry arra összpontosított, hogy az övé legyen, így a pálca gondolom ezt lefegyverezésnek tekinti, de amúgy ha a sorok mélyére ásunk, szerintem akkor az is kiderül, hogy Draco egyáltalán nem ,,bánta" ezt a dolgot, azt akarta, hogy Harry győzzön. Ha ezt a szálat követjük végig, hogy két ember hitén alapul a lefegyverezés, akkor kiderül ugye, hogy Denem nem fegyverezte le őt az erdőben, hiszen Harry felkészült a halálra és ha jól emlékszem a pálcát nem is fogta Voldemortra, nem arra gondolt, hogy Denem ne vegye el tőle a pálcát, hanem arra, hogy vége legyen. Így Harry ,,hite" nem adta át a pálcát Tomnak.

Ha megint csak ezt tartjuk helyesnek akkor, ami Piton esetét illeti, Ő és Dumbledore is tudta, ki fegyverezte le őt, Tom azt hitte, a pálca az övé lesz, mert kiragadta a sírból, de az egyetlen a nevezzük párbajnak Piton és Albus közötti cselekményt, mind ketten tudták, hogy Piton volt, tudat alatt, így a pálca ezért nem lett Voldemorté.

Nem tudom mennyire volt érthető amit próbáltam elmondani, mindenesetre én valahogy így képzelem! :DD

2012. márc. 13. 20:42
 23/33 anonim ***** válasza:
80%
pontosan! jól megfogalmaztad utolsó!
2012. márc. 15. 09:40
 24/33 anonim ***** válasza:
62%

NEM FEGYVEREZTE LEEEE!

HARRY ÖNSZÁNTÁBÓL, VÉDEKEZÉS NÉLKÜL ÖLETTE MEG MAGÁT, TEHÁT VOLDEMORT NEM FEGYVEREZTE LE!

Kész, pont.

2012. márc. 27. 18:46
 25/33 anonim ***** válasza:
24%
Én csak azt nem értem, mért hiszik egyesek, hogy Harry meghalt...
2012. márc. 27. 20:31
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
Voldemort nem ölte meg Harryt! nem is párbajban fegyverezte le, Harry csak úgy odaállt és Voldemort kimondta az Avada Kedavra-t, ezért saját maga pusztította el a Harryben levő horcrux-ot. De Harry nem halt meg és így övé maradt a hatalom a bodza pálca felett. Ennyi. Szerintem nem egy bonyolult dolog..
2012. ápr. 1. 13:52
 27/33 anonim ***** válasza:
7%

Figyelj kérdező!!!!!! Dumbledore azt mondta, hogy amikor Harry szülei meghaltak és visszapattant az átok, akkor leszakadt Voldemort lélekdarabja és ráakaszkodot Harry lelkére. A tiltott rengetegben pedig Harrynek nem kellett elpusztulnia ahhoz hogy a lélekdarab elpusztuljon. Voldemort nem önszántából készítette azt a horcruxot, és a rengetegben pedig nem önszántából pusztította el azt.Voldemort lélekdarabja magától ráakaszkodott Harry lelkére, tehát ha Voldemort öli meg Harry-t (úgy hogy Harry nem védekezik), a lélekdarab magától is le tud szakadni ( persze Voldi átka azért kell hozzá). TEHÁT HARRYNEK NEM KELL MEGHALNIA AHHOZ, HOGY VOLDEMORT LÉLEKDARABJA ELPUSZTULJON!!!!!!!!!!!!!

Bocs, ha nem sikerült normálisan fogalmaznom, de remélem végre megértetted!!!

Más téma:

Ez egy elmélet: nem úgy kell csinálni, hogy legyőzzük a Saját pálcánkkal azt az embert, akinál a Pálcák Ura?

Mert a híres párbajokban úgy van, hogy legyőzzük a pálcánkkal a Pálcák urát, vagyis elnyerjük tőle? Vagy úgyis működik, hogy a pácák Urával legyőzzük a tulajdonosát? Ez nekem nem világos.

Megint más:

NEM TALÁLTA EL HARRY-T AZ ÁTOK, HANEM CSAK VOLDEMORT LÉLEKDARABJÁT!!!!! AZ IGAZ HOGY HARRY A FÖLDRE ESETT, DE VOLDEMORT IS!!!!!! ÉS HARRY NAM HALT MEG CSAK ELÁJULT VAGY KÓMÁBA ESETT ÉS ONNAN MENT VISSZA!!! ÉS DUMBLEDORRAL CSAK A FEJÉBEN TALÁLKOZOTT (NAGYJÁBÓL ELKÉPZELTE)!!!!

Ha még van valami, ami nem világos, vagy még mindig nem bírod felfogni írj privit, vagy csak keresgéld tovább a "bakikat" a könyvekben, nekem úgy is jó!

Egyébként tényleg hány éves vagy?

2012. ápr. 1. 18:58
 28/33 anonim ***** válasza:
7%
Előző válaszoló: a második részét én sem értem. Harry kivette Malfoy kezéből a pálcát, de nem a bodzapálcát, hanem a galagonyát. Ezek szerint a tulajdonost kell legyőzni, nem a pálcát. Egyébként én nem úgy értelmezem, hogy Volti átka nem találta el Harry lelkét. Szerintem mindkettőt eltalálta, és Harry is meghalt volna, ha nem lett volna Voldemorttal szemben az a különleges védelme.
2012. ápr. 1. 19:40
 29/33 anonim ***** válasza:
61%
sőt, ennyi erővel, ha egy lefegyverzéssel el lehet nyerni a pálcát, akkor a fél varázslótársadalom elvesztette a pálcáját már
2012. ápr. 10. 18:01
 30/33 Rion_marcus ***** válasza:
56%
A legyőzés a lényeg, a legnagyobb testvért álmában megölték és nem tudott védekezni, pedig ha tudta volna biztos megtette volna. HARRYT AZONBAN NEM GYŐZTÉK LE, HANEM ÖNGYILKOS PRÓBÁLT LENNI (lényegében), mégpedig úgy hogy az Voldinak ártott volna, vagyis ravaszabbnak bizonyúlt, Voldi pedig lényegében vesztett.
2012. nov. 18. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!