Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter spoileres kérdés!...

Harry Potter spoileres kérdés! Van rá magyarázat, vagy egy hatalmas baki? (kérdés lent)

Figyelt kérdés

Harry Potter 7: Harry ugye a pálcák ura lett, mióta Draco-t lefegyverezte (kitépte a kezéből a pálcát). Voldemort meg ugye azt hitte, hogy Piton lett a gazda, ezért őt megölte. Ezt Harry szépen el is magyarázza. Csak az az apró tény nem zavarta őt, hogy fél órával korábban VOLDEMORT MEGÖLTE ŐT?? VAGYIS LEFEGYVEREZTE, TEHÁT TUDJUKKI LETT A PÁLCÁK URA!!

Várom a válaszokat, hogy mit néztem el ezzel kapcsolatban :D

2012. márc. 7. 21:03
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
53%
mivel harry volt a tulajdonosa a pálvának amivel lefegyverezte majd ,,megolte,, szerintem ez a magyarázat arra is hogy késobb nemtudta megolni vele
2012. márc. 10. 13:20
 12/33 Okonel válasza:
67%
Érdekes...De szerintem vagy az 5.-ik válaszolónak van igaza vagymivel Harry is horkrux V. egy léekdarabja benne van ezért a pálca úgy érzi mint ha V.-nél lenne.
2012. márc. 10. 19:50
 13/33 anonim ***** válasza:
73%
Akkor már nemm volt horcrux, amikor megölte Voltit
2012. márc. 10. 20:37
 14/33 anonim ***** válasza:
18%

h.ülyék gyülekezője......

azért maradt Harry-é a pálca mert nem lett lefegyverezve és nem lett megölve! úgymond csak elájult, tudtommal az nem halál... :)a 3 fivér meséje pedig... abban is volt párbaj.

2012. márc. 11. 16:57
 15/33 anonim ***** válasza:
79%

A három fivér meséjében az 1. testvért leszúrták álmában, ergó megölték.

Harryt nem ölték itt meg. Az Avada nem őt találta (mint kiskorában sem, mert akkor az anyja védőpajzsát vagy mit), hanem Voldemort lélek darabját. És párbaj nem volt, Harry csak odaállt és le lett avadázva. És nem is véletlenül érte, hanem készült rá.

2012. márc. 11. 18:29
 16/33 anonim ***** válasza:
87%
Akkor lett volna igaz, ha Voldemort sikerrel jár, és megöli Harryt. de, ahogy Dumbledore is elmondta, pont hogy NEM sikerült megölnie, vagyis kudarcot vallott, alulmaradt vele szemben (kimondta a gyilkos átkot, de a fiú nem halt meg). nekem ez elég logikusnak tűnt hozzá, hogy az általad említett dolog ne zavarjon.
2012. márc. 12. 08:13
 17/33 A kérdező kommentje:

Akik azon lovagolnak, hogy a lélekdarabot találta el, így Harry-nek semmi köze se volt a halálos átokhoz, azok gondoljanak már bele, hogy akkor Harry mitől került a King's Cross-ra! Ez nem olyan, hogy Harry testében 2 lélek lesz. Ő maga változott horkruxá, vagyis Őt kell elpusztítani, nem pedig "a testében lévő másik lelket".

És ahogy Dumbledore is mondta: Harry eldönthette, hogy "továbbmegy", vagy visszatér az életbe. Vagyis MEGHALT! Legalábbis bekerült egy purgatórium-féleségbe. Vagyis Harry-t legalább annyira megölték, hogy az életből beleessen valami másba.

Szóval bocs, de ha ezt megismétlitek még 5-ször, akkor se fogom elfogadni :P

2012. márc. 12. 15:47
 18/33 anonim ***** válasza:
67%
DE HARRY NEM HALT MEG!!! Max megsebesült, de az egészen más. Voldemort nem győzte le. Semmilyen módon. Azért gondolták, hogy Harrynek majd meg kell halnia, mert nem gondolták, hogy van mód arra, hogy még egyszer túlélje az átkot. De igazából csak a benne lévő lélekdarabnak kellett meghalnia. Persze azt hitték előtte, hogy ez csak úgy lehetséges, de nem. Szóval a lélekdarab meghalt, de Harry nem. És lehet, hogy volt purgatóriumban, de visszment, mert nem a halált választotta, vagyis NEM HELT MEG!!!
2012. márc. 12. 15:59
 19/33 anonim ***** válasza:
64%
akarom mondani halt
2012. márc. 12. 15:59
 20/33 csajszi124 ***** válasza:
87%
Majdnem mindenkinek igaza van :D Harry tényleg nem halt meg, mert írta rögtön ahogy felébred, hogy semennyi idő nem telt el azóta, hogy eltalálta az átok. Szóval Voldemort megölte a következő lélekdarabot, és a pálca Harryé maradt..ez az én elméletem
2012. márc. 12. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!