Suzanne Collins: Az éhezők viadala első része nagyon tetszett. Érdemes tovább mennem, a következő részekre, vagy ne próbálkozzak?
A kérdésem tehát magyarosabban : )
tetszett az első rész, de félek, hogy a többi rosszabb lesz- mint sok más könyvnél- és elrontja az első ,,hatását".
Van olyan jó, mint az első rész?
köszönöm a válaszotokat, ha azt mondjátok van, belekezdek : ) Kíváncsi voltam, a család, barátok véleményére ugye, ami gondolom a második könyvből kiderül, de úgy éreztem, ha nem jó, akkor tökéletes nekem az a befejezés, amit az első könyv mutat!
Én nyíregyházi lány vagyok, és itt egyik könyvtárban sem megtalálható, és ha jól tudom, akkor a környező kisebb városokban sem! Az árat nem tudom, de nem hiszem, hogy több lenne 2-3000 forintnál, mert nem egy ismert könyv! Iskolai könyvtárakban biztos, hogy nincs, a tartalma és a könyv erőszakos mivolta miatt!
De ha beírod a googleba, hogy Suzanne Collins Éhezők viadala letöltés, rögtön az első linkre katt, és töltheted is! : D Ha bírja a szemed, a gépen olvasást!
Szerintem nagyon megéri. 2500.- körül lehet neten megrendelni.
Éni is így voltam az első után, nem tudtam mi jöhet még, de aztán mondta a barátnőm hogy nehogy abbahagyjam mert nagyon jó, és igaza lett, csak kellett egy kis bátorítás hogy fellelkesüljek. :) Szerintem azzal nem árulok el túl sokat ha azt mondom megrendezik a következő évi viadalt, és igazából nekem ez elég volt ahhoz hogy folytassam.
Aki meg a "van belőle könyv?" -et kérdezte, annak üzenem, hogy a film a könyvből készült, mint általában... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!