Első gumicsizma, bömbölés. Hogy próbálkozzak vele és mikor legközelebb? Részletek lent.
Ma vettem neki végre egyet, úgy tűnik még egy darabig ilyen vacak időnk lesz. Amikor az üzletben ráadtam, akkor sít nagyon, de ez nem meglepő, mert minden cipő próbálásnál ez van. Utána viszont mikor megvettük, ráadtam, dicsértem neki, hogy milyen szép, ez az övé, most kapta, vettük a boltban, stb. Na olyan bömbölést vágott le, hogy az hihetetlen... Egy lépést nem volt hajlandó tenni benne, csak állt egy helyben, ahogy letettem a földre...
Gondolom olyan azért nincs, hogy akkor ez most neki nem fog kelleni. Hogyan próbálkozzak vele legközelebb, mikor fel kéne venni? Vagy akár mennyi időt pihentessük a "mumust", míg újra megpróbáljuk bevetni? 20 hónapos, 13 kiló és ha nincs rajta csizma vagy amiben lehet vízben is menni, cipelnem kell, én meg terhes vagyok ismét. Eddig cipeltem, de most már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!