Ki a kedvenc szereplőd a Trónok harca könyvsorozatból/filmsorozatból?
Egy másik posztban már leírtam, de akkor bemásolom ide is:
Én bár csak a sorozatot nézem, de gondolom a főbb karakterek jelleme nem tér el nagy vonalakban a könyvhöz képest. (Spoiler lehet.)
Lássuk, akivel szimpatizálok:
Tywin Lannister - az egyetlen olyan embernem tartom, aki következetesen gondolkodik, okos és remek érzéke van a vezetéshez. Azt sajnálom, hogy állítólag meg fog halni.
Tyrion Lannister - neki csak a humora fog meg, egyébként egy nagyon hatásvadász karakternek tartom.
Aki nem fogott meg:
Arya Stark - őt is hatásvadásznak tartom, és kétlem, hogy egy olyan korban egy nőt hagynának úgy élni, ahogy őt. Pl. nem hiszem, hogy tanítanának vívni egy kislányt.
Robb Stark - nem érzem az igazi motivációját a háborújának, abszolút meggondolatlan. Nem is bánom, hogy megölték.
Havas Jon - ő az, aki kell a történetbe, mint a becsület bajnoka, közben jellemében elég töketlennek tartom.
Kábé ennyit tudok most írni.
Kedveltek: Tyrion Lannister, Eddard Stark, Arya Stark, Havas Jon, Petyr Baelish, Daenerys Targaryen, Sandor Clegane, Hodor
Semlegesek: Robert Baratheon, Renly Baratheon, Loras Tyrell, Margaery Tyrell, Jaime Lannister, Tywin Lannister, Catelyn Stark, Robb Stark, Sansa Stark, Benjen Stark, Theon Greyjoy, Luwin Mester, Khal Drogo, Jorah Mormont, Barristan Selmy, Samwell Tarly, Mance Rayder, Talisa Maegyr, Bronn, Yoren, Rakharo, Gendry, Jaquen H'ghar, Shae, Osha, Davos
Nem kedveltek: Cersei Lannister, Lancel Lannsiter, Joffrey Baratheon, Bran Stark, Lord Varys, Pycelle Nagymester, Stannis Baratheon, Melisandre, Viserys Targaryen, Yara Greyjoy, Walder Frey, Rickard Karstark, Lysa Arryn, Craster, Brienne
szeretem: Tyrion, Aria,Rob Stark,Ned Stark,Denerys,Jaime
utálom:Sansa(buta mint a föld),Jeoffrey,a királynő :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!